Yo I'll tell you what I want, what I really really want, So tell me what you want, what you really really want, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha.

Nu ska jag strax gå och lägga mig för imorgon så ska jag upp 3.30 för att påbörja vår road trip ner till Kalifornien. Nu är det äntligen spring break och vi ska ner till San Luis Obispo som är den lilla kuststad mellan San Fransisco och Los Angeles som min värdfamilj är ifrån. Där ska vi hälsa på släkt och vänner och njuta av solen. Inte för att vädret här är så dåligt det heller men förhoppningsvis är det lite varmare där. Den här veckan har lite varit nedräkning inför lovet. Vi har haft lite test och inlämningar men annars så har skolan varit rätt så lugn. Vi har också haft två st tennismatcher. Efter ett tag så förstod ju min Coach att jag aldrig har spelat tennis annat än på skoj och därför saknar erfarenhet av att spela riktiga matcher så just nu så är jag fortfarande med i varsity och tränar med dem men jag spelar matcher som första rankad singel på JV och ska även börja träna med dem också. Jag vill få så mycket speltid som möjligt för att bli bättre men också för att det är så kul och folket i båda lagen är så himla schyssta och roliga. Första matchen i tisdags gick väl inte så där väldigt bra då jag var både ovan och nervös men igår när jag spelade så vann jag mina två matcher rätt så övertygande. Roligt är också att alla är där och supportrar varandra men det betyder med att man är där i ca 4 h haha:) efter matchen så åkte jag och Tay och åt Subway för att sedan plugga tillsammans. Det var i alla fall vad vi planerat att göra men istället kollade vi på Glee vilket ledde till att jag fick hjälps henne att skriva hennes uppsats över telefon till kl 1 på natten. Det var väl kanske inte så där jättesmart men vad gör man inte för att helga glee night:)

P.S Clayton tyckte att ni skulle få se hans skulptur han skapade idag i pottery. Låt mig presentera the frogicon (frog unicorn)! D.S


Kommentarer
Postat av: anonym

Har du insta? :)

Svar: ja miickiis heter jag:)
Mikaela Gillesén

2013-03-23 @ 07:54:12
Postat av: Marie Gillesen

Så roligt med tennisen Grattis !!! Grymt att vinna dina båda singlar och vara 1:à sidan. Kram

Svar: tack mamma:)
Mikaela Gillesén

2013-03-28 @ 16:51:39
Postat av: Felicia Fischer Berg

Du borde börja kolla på The Carrie Diaries!
Det är verkligen en jätte jätte bra TV-serie som handlar om Carrie Bradshaws (från Sex and the city) liv som tonåring!!

Ett varmt tips verkligen och den är så mycket bättre än vad man trodde att den skulle vara!

Det går på Måndagar i USA :-)

Svar: Åh det ska jag verkligen göra! har läst de böckerna och älskade dem. tack för tipset:)
Mikaela Gillesén

2013-04-03 @ 11:59:56
URL: http://feliciafischerberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0