Tell me did the wind sweep you off your feet, Did you finally get the chance to dance along the light of day, And head back to the milky way, And tell me, did Venus blow your mind, Was it everything you wanted to find, And did you miss me while you were looking for yourself out there

 
Ännu en vecka har passerat och nu är det bara 1 liten fjuttig vecka kvar till spring break och Kalifornien! Jag längtar så otroligt mycket. Vi ska bila ner till San Luis Obispo vilket är den lilla stad vid havet som min familj här bodde i innan de flyttade till Idaho. Mikes föräldrar bor fortfarande kvar där och vi ska hälsa på dem. Men ännu roligare är att Kajsa bor ca 20 minuter därifrån så om 10 dagar eller något så ska jag få träffa henne! Oh my gosh I'm so excited!!!!:D Snart ska jag iväg och spela tennis och det är typ det jag gör varje dag nu mera. Vi har träning efter skolan och på lördagarna så försöker jag spela med för att få lite extra träning. Vi har ju vår första match nu på tisdag och jag är något nervös haha:) Förra lördagen så såelade jag och Laura. Hon är min väldigt bra kompis från Spanien. Vi utbytisar stay together och efter vi spelat så åkte vi hem till mig och såg på film och åt glass. I och med att vi båda befinner oss i samma situation så har vi automatiskt så mycket gemensamt och ibland så är det skönt att kunna snacka om saker som andra här inte riktigt förstår.
 
Resten av veckan har gått mycket fort som vanligt. Vi har haft väldigt bra väder med ca 20 grader varmt så vi alla gick runt  i shorts och klänning. Stilen här är som sagt mycket mer avslappnad och det är inga konstigheter att gå runt i sportkläder i skolan. Jag försökte förklara för några tjejer i min video tech klass att så är det inte riktigt i Sverige, eller i alla fall inte på Rudebecks och de tyckte att det var jätte konstigt. De undrade också en massa om Göteborg och deras reaktion när jag visade dem några bilder på Google var "Oh my gosh! It's so beautiful! Why the heck did you come to freakin' Idaho??!". De förstår ju inte riktigt att det är en annorlunda upplevelse för mig då allt här är så nytt och spännande men jag måste hålla med dem om att Göteborg "is soooo pretty!!!". Annat kul som hade med Sverige att göra var i onsdags efter mutual så gick Kara, jag och Brax över till vår granne Sister Johnson som precis fått en liten bebis. Vi gick över för att beundra det lilla undret och för att låna några filmer men Sister Johnson visade också mig sitt släktträd då hon hade svenska ättlingar som kommit hit någon gång i början på 1900-talet som så många andra svenskar vid den tiden. Mina ögon fastnade genast på Nils Hidling Nilsson från Vinberg, Halland!  Den lilla pytte ort (no offense men det är ganska så litet) som min tokmoster bor i!!! Hahah det var så roligt!:)
 
Då mitt Biologi och Culinary prov på fredagen hindrade mig från att ha Glee Night hos Tay på torsdagen så var jag ju tvungen att sticka över dit på fredagen. Det är så kul för hela hennes familj är som min extra extra familj och det inkluderat hennes mormor och morfar och moster med haha så vi skojar alltid om att vi måste ses minst två gånger varje vecka. Nej, men Tays kusin och andra moster var över från Florida då de letar efter hus här så vi hade ett litet "Welcome Home Party" för dem men egentligen så var det bara en liten ursäkt för oss att få bjuda över några av våra vänner. Det var jag, Tay, Brax, Cole, Hunter och Felipe och vi hade det hur kul som helst.
 
Den här veckan fick jag också mina final flygbiljetter efter att ha ändrat mina gamla och nu kommer jag att sitta på samma plan hem från New York som er kära mamma och pappa! Det känns fortfarande konstigt och overkligt att tänka att om 3 månader så är jag hemma i Sverige igen. Mitt liv är liksom här nu och även om jag saknar alla där hemma något otroligt så kommer det att vara så svårt att åka härifrån.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0