Homecoming Week!

Jag har verkligen varit super dålig på att uppdatera den här veckan men det har varit för att det har varit så mycket som har hänt på en och samma gång samtidigt som jag har haft en massa läxor. Jag som trodde att jag skulle slippa dem men nej nej så funkade det inte.

Så denna veckan har det varit Homecoming Week och varje dag har inneburit ett nytt tema. Det roliga är att alla verkligen går all in, även lärarna.
 
Måndag: Mix Match Day- Klä dig i alla färger och mönster du kan och ha gärna två olika skor eller strumpor.
 
Tisdag: Twin Day- Gå ihop två och två och klä er exakt likadant.
 
Onsdag: Wild West- Yeehaa! Cowboy/Girl med boots och rutig shjorta. Dock fick man inte ha en cowboyhatt till allas förtret.
 
Torsdag: Jersey Day- bär någon sorts lagtröja. Populärast var Boise State tröjor och de tjejer som var "lyckliga" nog att få dejta en football player bar ju såklart dennes tröja:)
 
Fredag: Spirit Day: Skolans färger var det som gällde och glitter och färg över hela kroppen.
 
 
Denna veckan innebar också en mängd olika event i samband med Homecoming. I onsdags så var det Powder Puff game vilket är tjejer som spelar amerikansk fotboll  fast med flaggor runt midjan som folk drog av istället för att brotta ner en. Fast det gick rätt så brutalt till ändå. jag ville vara med och spela men först så  sa dem att jag nog inte skulle få fr mina tränare då skaderisken var stor och då deras möten skulle vara samtidigt med våra träningar. Senare fick jag reda på att jag nog kunnat varit med i alla fall men då var det för sent:( Aja, jag var i alla fall där och kollade så det var kul!
 
I fredags så var det först en stor assembly i skolan med alla elever. De sa vilka som blivit framröstade som Homecoming King and Queen och så klart var det den snygga football playern och hans söta flickvän (som faktiskt inte var en cheerleader utan en soccer player). På kvällen var det the big Homecoming game då vårt football team spelade mot deras största rivaler Meridian High. Jag var bara där en kortis men det var roligt ändå för stäömningen var på topp och vi vann! Jag tyckte att den förra matchen jag var på var fullproppad med lila och svarta supportrar men det gick inte att jämför med den här matchen! Efter matchen så hämtade Lauren mig och så sov jag hon henne.
 
 
På lördagen så hängde jag mest med Lauren hela dagen och åkte runt lite överallt med hennes familj. På kvällen så åkte jag med henne och Kara och tog kort på de av våra vänner som skulle gå på the Homecoming Dance. Braxton och Megan och Josh och Alisa var så söta! Braxton hade fått låna Grandpas gamla fina vita bil som var hur cool som helst!
 

 
Efter detta så åkte vi hem till för en med några andra och lagade massa god mexikansk mat och annat gott och såg på film. Lite senare kom även Braxton och några andra som varit på the dance och joinade oss för en myskväll:)
 
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag var i kyrkan vilket var rätt så kul och så har jag gjort en massa läxor:( Jag snackade också med mina nära och kära där hemma på skype vilket var riktigt roligt det med:)
 
Ok detta var ett rätt så tråkigt inlägg men jag kände bara att jag ville uppdatera er vad som hänt sedan jag skrev sist. Just det! I onsdags eller något så kallade de samman alla oss ubytesstudenter som går på den 2600 elever stora skolan. Vi är fem st och vi kommer från Sverige (jag), Tyskland, Norge, Spanien och Japan. Den klassen som gör Yearbook ville intervjua alla oss och ta kort på oss så det var därför. Vi fick också varsin kopia av förra årets upplaga av the yearbook villket var kul att kolla igenom.
 
P.S Mama kolla vad jag hittade i Laurens bokhylla! D.S
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Korhonen

Inte tråkigt Mickan!! Jätteroligt att läsa vad som händer i ditt liv nu! Kram

Svar: ja det är fullt upp här!:) kram
Mikaela Gillesén

2012-09-17 @ 07:29:26
Postat av: Anonym

Ha ha. Idag hade de gamla avsnitten börjat igen. Och jag kunde inte låta bli att titta. Är det nya avsnitt i US? Hur kan det gå utan Alexis. ..... Kramer mammies. Kanske kan kopa en box.

Svar: Jag vet inte om den nya säsongen börjat ännu men jag längtar tills den gör det! men det kommer inte att bli desamma utan Lexie och det kommer att kännas konstigt att inte se dem med dig mamma<3!
Mikaela Gillesén

2012-09-18 @ 20:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0