Trunk or Treat!

Även fast Halloween först är nästa vecka så har firandet här pågott i ca 3 veckor redan. Alla hus är mer eller mindre dekorerade med pumpor och spöken och vissa har verkligen gått fullt ut och gjort om sina hus till spökslott. Nästan så jag har blivit lite rädd när jag har varit ute och spungit i mörkret på morgonen innan skolan haha:) Jag älskar verkligen hur engagerade alla är här. Det spelar ingen roll om det gäller att dekorera sitt hus inför en högtid eller om det är en football game. Alla går "all in" och det är dem som inte gör det som sticker ut.
 
Halloween är som sagt en mycket större grej och idag så upplevde jag min första Trunk or Treat. Ja ni läste rätt, det var inte en vanlig Trick or Treat där barnen går från hus till hus och ber om godis. Nu är det nya grejer som gäller. En Trunk or Treat går till så att en massa bilar ställer sig på en parkering och så dekorerar man sin trunk (baklucka) och fyller den med godis så att barnen kan gå från trunk till trunk och fylla sina små plastpumpor med godis. Detta gör man för att det är mer säkert och tryggt för barnen men jag skulle gissa att det är för att man heller inte behöver gå så långt haha:) I alla fall så organiserade vår skola en sådan för en massa barn och vi elever ställde upp med våra bilar och godis och klädde ut oss. Det var väldigt roligt och som sagt så var alla, verkligen ALLA utklädda och det var nästan så att vi skämdes för vår "monsters-gap" dekorerade trunk då alla andra hade lampor och uppblåsabara spöken runt sina bilar haha:)
 
Taylor och Hunter
 
Alice, Sabrina och Katelyn
 
All of us!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie Gillesen

Tittade på bilden av din första Halloween 13 mån gammal. My sweet pumkin🎃🎃 Du Gillade Halloween redan då. Du har trick and Treat i blodet🎃🎃Kramis

Svar: hahaha mammi<3
Mikaela Gillesén

2012-10-26 @ 06:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0