The Weekend

Braxtons play i fredags var riktigt bra och alla var väldigt duktiga, Jag, Alice och Sabrina skrattade nog högst av alla. Efter pjäsen så åkte jag och alla skådespelarna tillsammans med deras två lärare till IHOP. De serverar frukost dygnet runt och är därför rena rama himmelriket för frukostälskare som mig. Mina pannkakor var underbart goda bara så ni vet. Det var hur kul som helst och vårt lilla sällskap höjde stämningen rejält där. Om man inte visste sedan innan att lärarna var lärare så skulle man lätt kunnat ta dem för studenter. Vid midnatt (ja, vi var busiga och trotsade Idahos oficiella curfew på kl 00 men de verkar inte ta den något vidare seriöst) så åkte jag hem till Lauren där vi somnade till ett Gossip Girl avsnitt.
 
Lördagen spenderade jag och Lauren med att åka runt och göra olika ärenden. Vi handlade mat och lagade den för Lauren skulle ha ett litet party då de hade sin sista show den kvällen. Vi åkte också till the mall där jag köpte en klänning för att utöka min söndag-skyrkbesöksgarderob. Jag älskar verkligen Forever 21. Vi besökte också The World Food Market där jag spottade avdentskalendrar och pepparkakor som lär bli ett måste att köpa i december. Jag var hemma i ca 10 minuter efter att L släppte av mig innan Taylor hämtade mig och vi åkte till Field of Screams. Jag vet inte varför men dessa amerikanare är väldigt duktiga på att övertala mig att riskera mitt liv genom att besöka en massa olika läskiga Halloween ställen. Läskigast på det stället var The Haunted Corn Maze där man gick igenom en labborint gjord i ett majsfält och en massa läskiga personer skrämde livet ur en. Jag trodde seriöst att jag skulle dö flera gånger när vi gick igenom läskiga kolbussar och bäcksvarta skjul. Men läskigast av allt var the chain saw men som gick omkring med masker och motårsågar. De var minst fem av dem och de jagade oss. Jag skojar inte när jag säger att jag nästan började gråta där vid några tillfällen haha. Jag är så lättskrämd... När vi äntligen kom ut därifrån och trodde det var över så vände jag mig om och så står den där himla mannen med sin mask och motorsåg bakom mig. Jag fick panik och slängde mig ner på marken och gav upp. Alla andra sprang iväg och fick komma tillbaka och hämta mig. Min manöver verkade dock funka för han var borta när jag reste mig upp igen. Han blev nog lite förvånad över min reaktion haha:) Även om jag blev väldigt skrämd så var det väldigt roligt och jag och Taylor hittade en tysk utbytesstudent som vi höll tag i när vi gick the maze. Vi tvingade honom att gå först och Taylor hade ett hårt tag om honom hela tiden. Han bara skrattade hela vägen åt hur rädda vi var haha:) När vi kom hem sedan så kollade vi på film och var uppe hela natten.
 
Idag så har jag varit i kyrkan och sedan ätit middag hos Grandma och Grandpa. Nu sitter jag och dricker pepparmint hot chocolate som jag fick av dem när de hörde hur förtjust jag var i denna himmelskt goda varma dryck.
 
Exakt likadana som dem vi har i Sverige!
r
 
Field of Screms!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie Gillesen

Jag vill oxå fira Halloween All in"
som vi gjorde när vi bodde i US. Det känns betryggande att
Det finns anventskalendrar och pepparkakor.
Nu vet jag att du kan trygga traditionerna. Julgodisfixet verkar
Inte vara några problem☕🌹🌹🌹🌹

Svar: nej här ska det kokas knäck och bakas pepparkakor allt!:)
Mikaela Gillesén

2012-10-29 @ 06:05:06
Postat av: Anonym

Åhh vad goda de pankakorna ser ut!!! Saknar dig friend! <3

Svar: de var super oc´h jag saknar dig med<3
Mikaela Gillesén

2012-10-31 @ 00:43:05
Postat av: Nathalie ;)

Hehe det var jag som var Anonym

2012-10-31 @ 00:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0