T.G.I.F

Äntligen fredag! Äntligen helg! Varje dag den gör veckan har känts som en fredag men idag var den här på riktigt. Inte för att den här veckan har varit sällsamt tråkig eller oerhört tråkig. Det har snarare varit tvärt om. Fullt upp hela tiden och trots att jag inte längre har fotboll varje dag så har jag hittat saker att sysselsätta mig med. Det är också därför jag har varit så enormt dålig på att uppdatera bloggen. Jag har ju inte ens berättar allt som hände förra helgen och nu är denna helgen redan här. Tiden får så fort. För fort. Det var tre månader sedan jag kom hit och jag har bara sju ynka månader kvar. Jag saknar mitt liv där hemma ibland men det kommer nog att vara svårare att lämna mitt liv här då jag inte vet om jag kommer att komma tillbaka hit igen. Måste njuta av varje minut!
 
Idag i skolan så kollade vi på Super Size Me, ni vet den dokumentären om en man som för en månad bara äter mat från McDonalds och väldigt förvånande blir jättesjuk. Jag har sett den typ 3 gånger nu ( och ja, jag äter fortfarande på McDonalds då och då) men vad som var nytt den här gången var att jag kände till alla snabbmatsställen som de hela tiden refererade till. Jag vet inte om det är något att vara stolt över direkt och innan bi dömer mig för världens tjockis så ska jag berätta att jag faktiskt har varit rätt så duktig på hälsofronten den här veckan (tills idag men det räknas inte riktigt för det är ju helg... Nästan...). Jag har tränat minst en gång varje dag och ätit relativt nyttigt. Men attans vad ser är svårt... Fundera på att stämma hela landet när jag ser ut som en köttbulle om 7 månader. 
 
Sedan på historian så repeterade vi kungör vårt megastors supersvåra test som vi hat nästa vecka. Detta gjorde vi genom att spela amerikans fotboll. Vi var två lag och så ställde vår lärare frågor till oss och så beroende på om man var på offense eller defense och om man svarade rätt så fick man dra kort som sa hur man förflyttade sig på planen. Jättekomplicerat för sådana som jag som fortfarande inte förstår de invecklade reglerna av den heliga sporten men alla andra var i alla fall med på noterna så vi klarade oss. Jag kunde i alla fall bidra med svar på frågorna som ställdes!
 
Efter skolan så åkte jag med Taylor till The mall. Där spenderade vi resten av eftermiddagen och en bra bit av kvällen. Ändå var det alldeles för kort tid för min smak då jag bara han gå in i en tredjedel av alla affärer. Många bra fynd blev det i alla fall!
 
Ett par superfina Juicy Couture mjukisbyxor för inte ens 300 kr. Jag vet!
 
Jag är också nu en stolt ägare av mina första boot-cut bling pocket jeans. Modellen som gäller här förstår ni just nu. Känner mig väldigt amerikans och cowgirl haha:) 
 
Sedan så är det ju omöjligt att gå ut från en Hollister eller en Victoria's Secret tomhänt ... 
 
Och sista bilden är på mig och Taylor inne i en klänningsaffär. Tay är obsessed with glitter och det börjar smitta av sig haha:)

Kommentarer
Postat av: Anna

Saknar dig här hemma.... Puss på dig!

Svar: Saknar dig med Anna<3 framförallt dina flummstunder i skolan...
Mikaela Gillesén

2012-10-20 @ 20:46:31
Postat av: Kajsa

Bilderna syns inte :(

Svar: oj såg precis det... ska fixas haha:) tack kajsi!
Mikaela Gillesén

2012-10-21 @ 00:21:05
URL: http://mybigamerica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0