I would love if you wanted to fly to Sadie's with me

Vi vann vår första match i districts idag och nu ska vi spela semifinal imorgon. Så glad!:)

Andra roliga saker som hänt idag var på historia lektionen som för övrigt är en av mina favorit lektioner på grund av flera anledningar. Jag älskar historia och tycker verkligen att det vi pratar om är väldigt intressant. Mycket är också nytt då det bara är amerikansk historia vi talar om. Vad som hänt i tusentals år på andra ställen runt om i världen är inte lika viktigt här förstår ni. Nej, nu var jag elak men alla här är väldigt patriotiska och stolta över USA och deras historia. Fast ibland kan jag faktiskt mer än vad de kan och vet att det var George Washington som var den första presidenten och inte Abraham Lincoln (ja personen vara quiz jag rättade trodde detta). Denna klassen är i alla fall kul och människorna är så schyssta. Jag sitter bredvid Taylor och när hon inte sover så har vi kul!:) Förra lektionen så bad de mig att översätta allt som stod på powerplay point sidan till svenska högt för hela klassen. Det var nog den sämsta svenskan ever och det lät hemskt! Tur för mig att de inte kan ett dugg svenska och för de mesta tror att det är Schweiz som jag kommer ifrån. Idag hade jag med mig djungelvrål till dem och deras miner när de la dem i munnen var oförglömliga. Jag skulle ha tagit kort haha:)
Och ja, jag ber in ursäkt för att jag aldrig lägger upp några bilder. Detta är dels för att jag inte har en så bra kamera med mig men också för att det känns så konstigt att ta kort på allt och alla hela tiden även om det är det jag vill.

Efter skolan så åkte jag med Taylor till hennes föräldrars Coffee Shop och drack Italian Soda (gjorde detta igår med och det kan gärna bli en vana för min del haha). Efter det så åkte vi till en mataffär för att köpa grejer som vi behövde för att fråga en kille till Sadie's. Sadie's är en informel skoldans som är i början av november. Man har på sig T-shirts som man gjort och matchar sin "dejts". Jag säger "dejts" för man får oftast som kompisar och killen jag frågade idag och jag är verkligen bara kompisar haha:) Som vanligt är jag värsta tidsoptimisten och fick stressa hur mkt som helst men tillslut löste det sig. Vi köpte kakor (jag hade först plannerat att baka dem själv men förstår inte riktigt hur jag hade tänkt hinna det) som vi skrev bokstäver på med frosting. Om man pusslade ihop dem rätt så stod det på (dålig det skulle gå att översätta till engelska) svenska "Jag skulle älska om du ville flyga till Sadie's med mig ". På hans bil målade vi med en speciell sorts bilpenna en superman symbol för superhjältar är temat på dansen och gjorde så att han skulle kunna pussla ihop orden på svenska. Vi stressade så mkt och det blev väl inte riktigt så som jag tänkt mig men han förstod och senare ikväll fick jag meddelandet på Facebook "Jag skulle älska att sväva genom molnen med dig till Sadie's".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0