Haunted World

Nu sitter jag och äter finska pannkakor och kollar på när högs uppsatta inom den mormonska kyrkan håller tal. Inte för att jag är så jätteuppmärksam på vad de egentligen säger men det är det ingen av de andra familjemedlemmarna som är heller. Det som är skönt är att vi inte behöver gå till kyrkan. Igår kom jag hem rätt så sent för jag och några vänner bestämde oss för att åka till The Haunted World som är ett ställe som bara har öppet nu runt Halloween. Folk har redan pyntat sina hus och affärerna är fyllda med Halloween saker fast det är typ tre veckor kvar tills den 31 oktober! Här går man alltid all in verkar det som haha:)

Lättskrämd som jag är så blev jag ju rädd redan när vi gick ur bilen. Parkeringsvakten hoppade fram och jag skrek och blev så rädd att jag ramlade bakåt ner i gräset. Och det blev ju inte bättre när vi gick själva vandringen. Det var så läskigt och jag tvingade Josh att gå framför mig och Andreas bakom mig när jag höll Lauren och Lyric i varsin hand haha:) de tyckte det var hur kul som helst hur rädd jag blev! Det var väldigt kul men kallt där ute. Det börjar verkligen bli höst nu och jag lär behövs något varmare än min älskade skinnjacka. För att värma upp oss åkte vi hem till Lauren och drack te och åt fattiga riddare. Alltid när jag är hos Lauren så bakar hon eller lagar mat åt mig haha:)

Resten av dagen så ska jag bara slappa och göra lite läxor. Nästa vecka är bara en tredagars vecka och sedan på torsdagen så ska jag åka med Lauren till hennes ranch!! Det ska bli så kul och jag är jätteexcited:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0