But on a Wednesday in a cafe I watched it begin again

Ok den där rubriken har verkligen ingenting att göra med mitt inlägg förutom det att jag nu önskar att jag satt i en hörna på Espresso House på Vasagatan och drack en varm choklad medan jag pluggade biologi. Random jag vet men det är så jag känner just nu om det nu är en känsla(?).
 
Måste säga att jag är lite avundsjuka på alla "ääääntligen looooooov!" statusar som alla postar på facebook just nu. Vi har vårt höstlov först vid Thanksgiving i slutet av november:( Längtar sååå dit. Dels för att det alltid är skönt att vara bort från skolan en vecka då och då men framförallt ser jag fram emot Thanksgiving!!! Alla här säger att maten är det bästa som finns och matvraket i mig tycker att detta skall bli väldigt intressant... :P Den här veckan har gått rätt så fort den med. Vi har haft typ 5 st stora prov den här veckan men proven här är ingenting som dem där hemma. När vi hade biologiprov förra året så var jag typ tvungen att börja plugga en vecka innan och ändå med nöd och näppe knipa åt mig ett A. När vi hade ett historia Exam över allt som vi gått igenom sedan vi började i augusti så pluggade jag väl ca sammanlagt inför det i ca 2 h. För att skryta lite gran här så var jag den enda enda i vår historia klass som fick 100%! Hela provet var iofs multiple choice och det är de flesta prov och allting mäts i procent. Därför behöver man inte alls plugga särskilt mycket vilket är väldigt skönt:)
 
Så nu ska jag tvinga mig ut i blåsten och ta en liten löprunda. Egentligen så vill jag bara krypa upp i soffan och dricka en pepparmint hot chocolate som jag provade för första gången igår men det gäller att bita ihop! Sedan ikväll så ska jag och Alice gå och kolla på skolpjäsen som typ alla våra vänner är med i. Sedan ska jag sova över hos Lauren tror jag:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0