All good things come to an end

Och så var även den här helgen över... Tiden går så snabbt! Jag har redan varit här i mer än 2 månader! Det känns fortfarande inte helt verkligt att jag bor här nu. Att jag går på High School i USA. Jag vet att jag säkert skriver det här hela tiden men det är sjukt och jag fattar det inte riktigt. Jag har lärt mig så mycket och får hela tiden uppleva nya saker. I fredags så gjorde jag min första Scavenger Hunt på Walmart. Det var med mitt fotbollslag och vi delades upp i två lag för att tävla mot varandra genom att hitta och göra en massa saker inne på Walmart på så kort tid som möjligt. Vi sprang omkring och satte på oss en massa knäppa kläder och hittade en massa underliga saker. Walmart har allt så det finns MYCKET roliga grejer. Jag fick också ett uppdrag. Jag skulle gå till en kassa och med världens sämsta engelska och grövsta svenska accent be dem att ropa ut i högtalarna efter min mamma. Jag sa att jag tappat bort henne och var en väldigt förvirrad svensk tjej som tappat bort mig i denna gigantiska affär. Efter de roppat ut att Marie Gillesén skulle komma och hämta sin dotter så ringde mina lagkamrater mig på min telefon och jag svarade på svenska och alla stirrade på mig haha:) "Hej Mamma! Var är du? Snälla kom och hämta mig!" De trodde att jag var helt dum i huvudet hahah:D Precis innan vi skulle gå så kom en civilklädd vakt och sa att vi var tvugna att följa med honom ut för vi "störde de andra kunderna". Det gjorde vi verkligen inte men nu kan jag i alla fall säga att jag blivit utslängd från Wallmart:)
 
Efter detta så kom Taylor och hämtade mig och vi åkte till Mcdonalds. Det är Taylors favorit ställe och jag hade min första hamburgare i Amerika. Vi lämnade därefter hennes lillebror Nick på hans football practice och åt våra delicata cheeseburgare i en park. Sen åkte vi till ett gym/simhall där jag får fritt medlemsskap då jag är utbytestsudent och badade. Kvällen spenderade vi i soffan med glass och kakor och jag genomled min första Paranormal Activity film. Jag gillar verkligen inte skräckfilmer men jag kände att jag behövde bli lite modigare. Som tur var så sa Taylor till varje gång innan det blev läskigt hehe... Inte för att det hjälpte. Den var sjukt creepy!!! Jag klarade det i alla fall och kunde sova utan mardrömmar. Troligtvis var detta då vi efter den filmen såg på Horrible Bosses som var hur kul som helst:) Vi gick inte och la oss förrän kl 4....
 
Taylor skulle jobba på ett bröllop och släppte av mig hemma vid 1. Då åkte jag och Braxton runt i en massa olika affärer och bara kollade. Vi hittade Magnum glass som jag såklart köpte och fick honom att prova. Han var väl inte så mäkta imponerad över glassarna vi hade i Sverige. "Den ser ju ut som vilken glasspinne som helst". Han förstod ju inte hur god en Magnum Classic är och att vi inte är lika avancerade och crazy där hemma som här. På eftermiddagen så skypeade jag med Nathalie. Det är så¨skönt att ha vänner här som genomgår exakt samma saker som man själv gör. Kvällen spenderade jag hemma hos Sabrina med några vänner. Vi spelade Ticket To Ride Europe vilket är väldigt kul då vi har exakt samma spel hemma fast the American edition. Jag vann bara så alla vet!
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin K

Härligt Mickan! Låter som du har det toppen! Det är du värd! Kram

2012-10-01 @ 08:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0