The Weekend

Braxtons play i fredags var riktigt bra och alla var väldigt duktiga, Jag, Alice och Sabrina skrattade nog högst av alla. Efter pjäsen så åkte jag och alla skådespelarna tillsammans med deras två lärare till IHOP. De serverar frukost dygnet runt och är därför rena rama himmelriket för frukostälskare som mig. Mina pannkakor var underbart goda bara så ni vet. Det var hur kul som helst och vårt lilla sällskap höjde stämningen rejält där. Om man inte visste sedan innan att lärarna var lärare så skulle man lätt kunnat ta dem för studenter. Vid midnatt (ja, vi var busiga och trotsade Idahos oficiella curfew på kl 00 men de verkar inte ta den något vidare seriöst) så åkte jag hem till Lauren där vi somnade till ett Gossip Girl avsnitt.
 
Lördagen spenderade jag och Lauren med att åka runt och göra olika ärenden. Vi handlade mat och lagade den för Lauren skulle ha ett litet party då de hade sin sista show den kvällen. Vi åkte också till the mall där jag köpte en klänning för att utöka min söndag-skyrkbesöksgarderob. Jag älskar verkligen Forever 21. Vi besökte också The World Food Market där jag spottade avdentskalendrar och pepparkakor som lär bli ett måste att köpa i december. Jag var hemma i ca 10 minuter efter att L släppte av mig innan Taylor hämtade mig och vi åkte till Field of Screams. Jag vet inte varför men dessa amerikanare är väldigt duktiga på att övertala mig att riskera mitt liv genom att besöka en massa olika läskiga Halloween ställen. Läskigast på det stället var The Haunted Corn Maze där man gick igenom en labborint gjord i ett majsfält och en massa läskiga personer skrämde livet ur en. Jag trodde seriöst att jag skulle dö flera gånger när vi gick igenom läskiga kolbussar och bäcksvarta skjul. Men läskigast av allt var the chain saw men som gick omkring med masker och motårsågar. De var minst fem av dem och de jagade oss. Jag skojar inte när jag säger att jag nästan började gråta där vid några tillfällen haha. Jag är så lättskrämd... När vi äntligen kom ut därifrån och trodde det var över så vände jag mig om och så står den där himla mannen med sin mask och motorsåg bakom mig. Jag fick panik och slängde mig ner på marken och gav upp. Alla andra sprang iväg och fick komma tillbaka och hämta mig. Min manöver verkade dock funka för han var borta när jag reste mig upp igen. Han blev nog lite förvånad över min reaktion haha:) Även om jag blev väldigt skrämd så var det väldigt roligt och jag och Taylor hittade en tysk utbytesstudent som vi höll tag i när vi gick the maze. Vi tvingade honom att gå först och Taylor hade ett hårt tag om honom hela tiden. Han bara skrattade hela vägen åt hur rädda vi var haha:) När vi kom hem sedan så kollade vi på film och var uppe hela natten.
 
Idag så har jag varit i kyrkan och sedan ätit middag hos Grandma och Grandpa. Nu sitter jag och dricker pepparmint hot chocolate som jag fick av dem när de hörde hur förtjust jag var i denna himmelskt goda varma dryck.
 
Exakt likadana som dem vi har i Sverige!
r
 
Field of Screms!
 
 
 
 
 
 
 
 

But on a Wednesday in a cafe I watched it begin again

Ok den där rubriken har verkligen ingenting att göra med mitt inlägg förutom det att jag nu önskar att jag satt i en hörna på Espresso House på Vasagatan och drack en varm choklad medan jag pluggade biologi. Random jag vet men det är så jag känner just nu om det nu är en känsla(?).
 
Måste säga att jag är lite avundsjuka på alla "ääääntligen looooooov!" statusar som alla postar på facebook just nu. Vi har vårt höstlov först vid Thanksgiving i slutet av november:( Längtar sååå dit. Dels för att det alltid är skönt att vara bort från skolan en vecka då och då men framförallt ser jag fram emot Thanksgiving!!! Alla här säger att maten är det bästa som finns och matvraket i mig tycker att detta skall bli väldigt intressant... :P Den här veckan har gått rätt så fort den med. Vi har haft typ 5 st stora prov den här veckan men proven här är ingenting som dem där hemma. När vi hade biologiprov förra året så var jag typ tvungen att börja plugga en vecka innan och ändå med nöd och näppe knipa åt mig ett A. När vi hade ett historia Exam över allt som vi gått igenom sedan vi började i augusti så pluggade jag väl ca sammanlagt inför det i ca 2 h. För att skryta lite gran här så var jag den enda enda i vår historia klass som fick 100%! Hela provet var iofs multiple choice och det är de flesta prov och allting mäts i procent. Därför behöver man inte alls plugga särskilt mycket vilket är väldigt skönt:)
 
Så nu ska jag tvinga mig ut i blåsten och ta en liten löprunda. Egentligen så vill jag bara krypa upp i soffan och dricka en pepparmint hot chocolate som jag provade för första gången igår men det gäller att bita ihop! Sedan ikväll så ska jag och Alice gå och kolla på skolpjäsen som typ alla våra vänner är med i. Sedan ska jag sova över hos Lauren tror jag:)
 
 

Trunk or Treat!

Även fast Halloween först är nästa vecka så har firandet här pågott i ca 3 veckor redan. Alla hus är mer eller mindre dekorerade med pumpor och spöken och vissa har verkligen gått fullt ut och gjort om sina hus till spökslott. Nästan så jag har blivit lite rädd när jag har varit ute och spungit i mörkret på morgonen innan skolan haha:) Jag älskar verkligen hur engagerade alla är här. Det spelar ingen roll om det gäller att dekorera sitt hus inför en högtid eller om det är en football game. Alla går "all in" och det är dem som inte gör det som sticker ut.
 
Halloween är som sagt en mycket större grej och idag så upplevde jag min första Trunk or Treat. Ja ni läste rätt, det var inte en vanlig Trick or Treat där barnen går från hus till hus och ber om godis. Nu är det nya grejer som gäller. En Trunk or Treat går till så att en massa bilar ställer sig på en parkering och så dekorerar man sin trunk (baklucka) och fyller den med godis så att barnen kan gå från trunk till trunk och fylla sina små plastpumpor med godis. Detta gör man för att det är mer säkert och tryggt för barnen men jag skulle gissa att det är för att man heller inte behöver gå så långt haha:) I alla fall så organiserade vår skola en sådan för en massa barn och vi elever ställde upp med våra bilar och godis och klädde ut oss. Det var väldigt roligt och som sagt så var alla, verkligen ALLA utklädda och det var nästan så att vi skämdes för vår "monsters-gap" dekorerade trunk då alla andra hade lampor och uppblåsabara spöken runt sina bilar haha:)
 
Taylor och Hunter
 
Alice, Sabrina och Katelyn
 
All of us!!!
 
 

Red

Idag regnade det hela dagen. Alla här blir jätteexalterade när det regnar för det gör inte det så ofta och varje gång säger jag till dem att flytta till Sverige. Där kan de få uppleva regn höst, sommar, vinter och vår. Rena rama himmelriket. Jag berättade också att det var rätt så modernt med gummistövlar och då sa min kompis " så är det därför ni bara har skinny jeans? så att ni kan ha på er era stövlar!" ja det är väl en av orsakerna skulle jag gissa...? haha:)

Vad som gjorde denna regniga måndag lite bättre (förutom min varma kopp koffeinfria örtte som jag njöt av när jag kom hem) var att efter skolan så åkte vi till Target och jag köpte Taylor Swifts nya album Red. Har inte hunnit lyssna på alla låtar ännu men av det lilla jag har hört så är den suuuuper bra! Jag älskar Taylor Swift och detta var klart dagen höjdpunkt!

En anledning till varför jag alltid väljer att köpa hennes album i CD format är att det till varje album finns en prolog som hon skrivit. Dessutom finns det också gömda meddelanden i låttexterna som ger dem ett extra djup om man är ett riktigt Taylor Swift fan (se Swifty).

 

There's an old poem by Neruda that I've always been captivated by, and one of the lines in it has stuck with me ever since the first time I read it. It says ''love is so short, forgetting is so long.'' It's a line I've related to in my saddest moments, when I needed to know someone else had felt that exact same way. And when we're trying to move on, the moments we always go back to aren't the mundane ones. They are the moments you saw sparks that weren't really there, felt stars aligning without having any proof, saw your future before it happened, and then saw it slip away without any warning. These are moments of newfound hope, extreme joy, intense passion, wishful thinking, and in some cases, the unthinkable letdown. And in my mind, every one of these memories looks the same to me. I see all of these moments in bright, burning, red.

My experiences in love have taught me difficult lessons, especially my experiences with crazy love. The red relationships. The ones that went from zero to a hundred miles per hour and then hit a wall and exploded. And it was awful. And ridiculous. And desperate. And thrilling. And when the dust settled, it was something I'd never take back. Because there is something to be said for being young and needing someone so badly, you jump in head first without looking. And there's something to be learned from waiting all day for a train that's never coming. And there's something to be proud of about moving on and realizing that real love shines golden like starlight, and doesn't fade or spontaneously combust. Maybe I'll write a whole album about that kind of love if I ever find it. But this album is about the other kinds of love that I've recently fallen in and out of. Love that was treacherous, sad, beautiful, and tragic. But most of all, this record is about love that was red.

- Taylor Swift

 

 

Bilder...

 
Oj bilderna från förra inlägget kom visst inte upp så här kommer dem! Inte för att de var särskilt speciella haha:)
 
Mina nya byxor!
Favvo affärerna!
Sisters in bling!

T.G.I.F

Äntligen fredag! Äntligen helg! Varje dag den gör veckan har känts som en fredag men idag var den här på riktigt. Inte för att den här veckan har varit sällsamt tråkig eller oerhört tråkig. Det har snarare varit tvärt om. Fullt upp hela tiden och trots att jag inte längre har fotboll varje dag så har jag hittat saker att sysselsätta mig med. Det är också därför jag har varit så enormt dålig på att uppdatera bloggen. Jag har ju inte ens berättar allt som hände förra helgen och nu är denna helgen redan här. Tiden får så fort. För fort. Det var tre månader sedan jag kom hit och jag har bara sju ynka månader kvar. Jag saknar mitt liv där hemma ibland men det kommer nog att vara svårare att lämna mitt liv här då jag inte vet om jag kommer att komma tillbaka hit igen. Måste njuta av varje minut!
 
Idag i skolan så kollade vi på Super Size Me, ni vet den dokumentären om en man som för en månad bara äter mat från McDonalds och väldigt förvånande blir jättesjuk. Jag har sett den typ 3 gånger nu ( och ja, jag äter fortfarande på McDonalds då och då) men vad som var nytt den här gången var att jag kände till alla snabbmatsställen som de hela tiden refererade till. Jag vet inte om det är något att vara stolt över direkt och innan bi dömer mig för världens tjockis så ska jag berätta att jag faktiskt har varit rätt så duktig på hälsofronten den här veckan (tills idag men det räknas inte riktigt för det är ju helg... Nästan...). Jag har tränat minst en gång varje dag och ätit relativt nyttigt. Men attans vad ser är svårt... Fundera på att stämma hela landet när jag ser ut som en köttbulle om 7 månader. 
 
Sedan på historian så repeterade vi kungör vårt megastors supersvåra test som vi hat nästa vecka. Detta gjorde vi genom att spela amerikans fotboll. Vi var två lag och så ställde vår lärare frågor till oss och så beroende på om man var på offense eller defense och om man svarade rätt så fick man dra kort som sa hur man förflyttade sig på planen. Jättekomplicerat för sådana som jag som fortfarande inte förstår de invecklade reglerna av den heliga sporten men alla andra var i alla fall med på noterna så vi klarade oss. Jag kunde i alla fall bidra med svar på frågorna som ställdes!
 
Efter skolan så åkte jag med Taylor till The mall. Där spenderade vi resten av eftermiddagen och en bra bit av kvällen. Ändå var det alldeles för kort tid för min smak då jag bara han gå in i en tredjedel av alla affärer. Många bra fynd blev det i alla fall!
 
Ett par superfina Juicy Couture mjukisbyxor för inte ens 300 kr. Jag vet!
 
Jag är också nu en stolt ägare av mina första boot-cut bling pocket jeans. Modellen som gäller här förstår ni just nu. Känner mig väldigt amerikans och cowgirl haha:) 
 
Sedan så är det ju omöjligt att gå ut från en Hollister eller en Victoria's Secret tomhänt ... 
 
Och sista bilden är på mig och Taylor inne i en klänningsaffär. Tay är obsessed with glitter och det börjar smitta av sig haha:)

Yellowstone

 
Vi gick upp tidigt på fredagmorgon och begav oss iväg till Yellowstone National Park som ligger ca 1 h bort från ranchen i mestadels Wyoming men även Montana så jag har nu varit i två stater till! Frukost var mini-donuts i bilen som var väldigt goda men kanske inte det bästa man kunde äta. Men det gör ingenting för imorgon ska jag börja mitt hälsosamma liv här borta. Det lär bli en rejäl utmaning haha:)
 
The Ranch
 
Frukost. Donutsen här är sååå mkt godare än hemma. Det är läskigt hur sáftiga de är haha:)
 
 
I Yellowstone körde vi runt med bil och så stannade vi för att se en massa sevärdigheter.
Först ut var ett vattenfall som rann ut i en flod som ringlade sig ner bland bergen.
 
 
 
Sedan åkte vi vidare till huvudkvaretet i nationalparken och vad som var väldigt fräckt där var att runt om i den lilla byn så fanns det en massa Elk. Elk är inte som jag har trott i en massa år, ett annat ord för älg utan en helt annan art. Jag tycker de ser lite ut som renar. De låg och vilade vid husen och brydde sig inte alls om fototokiga turister.
 
 
Vi åkte till ett ställe där detr fanns varma källor och lervulkaner. Det luktade väldigt illa men var väldigt coolt att titta på. Långt bortifrån kunde man se ånga komma upp från dem.
 
 
Runt om i parken såg vi också en massa bisonoxar  som betade på präierna.eDet kändes lite grann som om jag var mitt i en westernfilm och att indianer och cowboys skulle dyka upp när som heslt ridandes på sina hästar.
 
 
 
 
Sista stoppet i parken var en jätte geiser som heter Old Faithful. Den sprutar upp vatten och ånga ca varje 2 h. Super häftigt!
 
Och också mina turistbilder vid gränserna haha:)
 
När vi kom hem så tände vi en brasa och gjorde en variant av S'mores då vi varken hade choklad eller graham biscuits. Istället använde vi svenska pepparkakor och det blev riktigt gott!:)
 
 
 
 

Road Trip

 
Jag kom precis hem från att ha spenderat fyra härliga dagar på Idaho. Vi har haft det underbart och sett massor av häftiga platser och saker. Tänkte dock börja med första dagen då jag därborta inte har haft något internet och inte kunnat uppdatera vad vi gjort här på bloggen. Så jag tar lite i taget...
 
Så vi lämnade Meridian på eftermiddagen efter att ha packat och inhandlat ett årsbehov av snacks att ha med oss i bilen. Bilresan var på ca 5 h men eftersom landskapet är så annorlunda så var jag väldigt lätt underhållen bara genom att kolla ut genom fönstret. Vi stannade på ett ställe som heter Craters of the Moon och var en liten nationalpark. En mängd vulkanutbrott  har format landskapet och det var väldigt fräckt. Vi kom till ranchen som ligger en bit utanför en liten stad som heter Ashton på kvällen och då var vi så trötta att vi nästan somnade med en gång.
 
Utsikt från bilrutan med min baksäteskompis Luke.
 
Och Craters of the Moon

I would love if you wanted to fly to Sadie's with me

Vi vann vår första match i districts idag och nu ska vi spela semifinal imorgon. Så glad!:)

Andra roliga saker som hänt idag var på historia lektionen som för övrigt är en av mina favorit lektioner på grund av flera anledningar. Jag älskar historia och tycker verkligen att det vi pratar om är väldigt intressant. Mycket är också nytt då det bara är amerikansk historia vi talar om. Vad som hänt i tusentals år på andra ställen runt om i världen är inte lika viktigt här förstår ni. Nej, nu var jag elak men alla här är väldigt patriotiska och stolta över USA och deras historia. Fast ibland kan jag faktiskt mer än vad de kan och vet att det var George Washington som var den första presidenten och inte Abraham Lincoln (ja personen vara quiz jag rättade trodde detta). Denna klassen är i alla fall kul och människorna är så schyssta. Jag sitter bredvid Taylor och när hon inte sover så har vi kul!:) Förra lektionen så bad de mig att översätta allt som stod på powerplay point sidan till svenska högt för hela klassen. Det var nog den sämsta svenskan ever och det lät hemskt! Tur för mig att de inte kan ett dugg svenska och för de mesta tror att det är Schweiz som jag kommer ifrån. Idag hade jag med mig djungelvrål till dem och deras miner när de la dem i munnen var oförglömliga. Jag skulle ha tagit kort haha:)
Och ja, jag ber in ursäkt för att jag aldrig lägger upp några bilder. Detta är dels för att jag inte har en så bra kamera med mig men också för att det känns så konstigt att ta kort på allt och alla hela tiden även om det är det jag vill.

Efter skolan så åkte jag med Taylor till hennes föräldrars Coffee Shop och drack Italian Soda (gjorde detta igår med och det kan gärna bli en vana för min del haha). Efter det så åkte vi till en mataffär för att köpa grejer som vi behövde för att fråga en kille till Sadie's. Sadie's är en informel skoldans som är i början av november. Man har på sig T-shirts som man gjort och matchar sin "dejts". Jag säger "dejts" för man får oftast som kompisar och killen jag frågade idag och jag är verkligen bara kompisar haha:) Som vanligt är jag värsta tidsoptimisten och fick stressa hur mkt som helst men tillslut löste det sig. Vi köpte kakor (jag hade först plannerat att baka dem själv men förstår inte riktigt hur jag hade tänkt hinna det) som vi skrev bokstäver på med frosting. Om man pusslade ihop dem rätt så stod det på (dålig det skulle gå att översätta till engelska) svenska "Jag skulle älska om du ville flyga till Sadie's med mig ". På hans bil målade vi med en speciell sorts bilpenna en superman symbol för superhjältar är temat på dansen och gjorde så att han skulle kunna pussla ihop orden på svenska. Vi stressade så mkt och det blev väl inte riktigt så som jag tänkt mig men han förstod och senare ikväll fick jag meddelandet på Facebook "Jag skulle älska att sväva genom molnen med dig till Sadie's".


Haunted World

Nu sitter jag och äter finska pannkakor och kollar på när högs uppsatta inom den mormonska kyrkan håller tal. Inte för att jag är så jätteuppmärksam på vad de egentligen säger men det är det ingen av de andra familjemedlemmarna som är heller. Det som är skönt är att vi inte behöver gå till kyrkan. Igår kom jag hem rätt så sent för jag och några vänner bestämde oss för att åka till The Haunted World som är ett ställe som bara har öppet nu runt Halloween. Folk har redan pyntat sina hus och affärerna är fyllda med Halloween saker fast det är typ tre veckor kvar tills den 31 oktober! Här går man alltid all in verkar det som haha:)

Lättskrämd som jag är så blev jag ju rädd redan när vi gick ur bilen. Parkeringsvakten hoppade fram och jag skrek och blev så rädd att jag ramlade bakåt ner i gräset. Och det blev ju inte bättre när vi gick själva vandringen. Det var så läskigt och jag tvingade Josh att gå framför mig och Andreas bakom mig när jag höll Lauren och Lyric i varsin hand haha:) de tyckte det var hur kul som helst hur rädd jag blev! Det var väldigt kul men kallt där ute. Det börjar verkligen bli höst nu och jag lär behövs något varmare än min älskade skinnjacka. För att värma upp oss åkte vi hem till Lauren och drack te och åt fattiga riddare. Alltid när jag är hos Lauren så bakar hon eller lagar mat åt mig haha:)

Resten av dagen så ska jag bara slappa och göra lite läxor. Nästa vecka är bara en tredagars vecka och sedan på torsdagen så ska jag åka med Lauren till hennes ranch!! Det ska bli så kul och jag är jätteexcited:)


Pink Out!

Jag kom precis hem från veckans football game och sitter nu invirad i en filt och dricker te. Det var såå kallt! Helt plötsligt över en dag så gick det från att vara varmt shorts väder till att bli iskallt. Just nu kl 22.30 så är det 7 grader! Måste köpa vinterkläder snart känns det som.  Kvällens game var under temat Pink Out var för att stödja Rosa Bandet. Så alla var klädda i rosa och det fanns speciella Rosa Bandet tröjor som jag och alla andra elever hade köpt. Även spelarna hade rosa strumpor haha:)
 
 
Innan matchen så var vi på bbq hos några vänner och även det var väldigt trevligt. Jag hade med mig chokladbollar som jag gjort efter att ha inhandlat Swedish Pearl Sugar från The World Market som jag besökte igår med Taylor och hennes mamma. Där hittade vi en massa svenska saker och jag blev helt lyrisk över ballerina kakorna och marabou chokladen. Det kändes som om jag köpte upp hela buiken men jag ville köpa grejer till min familj, Taylor och hennes mamma, Lauren och hennes familj och lite som jag tänkte gömma på mitt rum och ha för mig själv. För alla älskade ballerina kakorna så om jag ska spara några så får jag gömma dem i min garderob haha:) Tillsammans med Lauren och hennes mamma så fixade jag också ett abonemang till min iphone. Förrut så betalade jag för varje sms jag skickade och tog emot vilket gjorde att jag spenderade typ 15 dollar i veckan på min telefon och nu så får jag för samma peng fria sms och data och 500 kr att ringa för varje månad. En liten bättre deal och nödvändigt då dessa amerikanare har smittat mig med sitt sms-beroende:) Efter vi fixat det så åkte vi och åt middag på en hamburgarerestaurang. Det var typ hemmagjord lyx snabbmat med pommes frittes gjorda på självaste Idaho potatis! Såå gott:)
 
 
Mina chokladbollar tillsammans med några av de andra desserterna. Bordet fylldes senare på med en massa andra kakor och tårtor:) Tyvärr missade jag dem då jag var tvunget att åka till matchen...
 
Food Market:)
 
Lite till min familj
Lite till Lauren...
Och lite till mig! Titta vad jag hittade N!!! Vår favvo!!
 
 

All good things come to an end

Och så var även den här helgen över... Tiden går så snabbt! Jag har redan varit här i mer än 2 månader! Det känns fortfarande inte helt verkligt att jag bor här nu. Att jag går på High School i USA. Jag vet att jag säkert skriver det här hela tiden men det är sjukt och jag fattar det inte riktigt. Jag har lärt mig så mycket och får hela tiden uppleva nya saker. I fredags så gjorde jag min första Scavenger Hunt på Walmart. Det var med mitt fotbollslag och vi delades upp i två lag för att tävla mot varandra genom att hitta och göra en massa saker inne på Walmart på så kort tid som möjligt. Vi sprang omkring och satte på oss en massa knäppa kläder och hittade en massa underliga saker. Walmart har allt så det finns MYCKET roliga grejer. Jag fick också ett uppdrag. Jag skulle gå till en kassa och med världens sämsta engelska och grövsta svenska accent be dem att ropa ut i högtalarna efter min mamma. Jag sa att jag tappat bort henne och var en väldigt förvirrad svensk tjej som tappat bort mig i denna gigantiska affär. Efter de roppat ut att Marie Gillesén skulle komma och hämta sin dotter så ringde mina lagkamrater mig på min telefon och jag svarade på svenska och alla stirrade på mig haha:) "Hej Mamma! Var är du? Snälla kom och hämta mig!" De trodde att jag var helt dum i huvudet hahah:D Precis innan vi skulle gå så kom en civilklädd vakt och sa att vi var tvugna att följa med honom ut för vi "störde de andra kunderna". Det gjorde vi verkligen inte men nu kan jag i alla fall säga att jag blivit utslängd från Wallmart:)
 
Efter detta så kom Taylor och hämtade mig och vi åkte till Mcdonalds. Det är Taylors favorit ställe och jag hade min första hamburgare i Amerika. Vi lämnade därefter hennes lillebror Nick på hans football practice och åt våra delicata cheeseburgare i en park. Sen åkte vi till ett gym/simhall där jag får fritt medlemsskap då jag är utbytestsudent och badade. Kvällen spenderade vi i soffan med glass och kakor och jag genomled min första Paranormal Activity film. Jag gillar verkligen inte skräckfilmer men jag kände att jag behövde bli lite modigare. Som tur var så sa Taylor till varje gång innan det blev läskigt hehe... Inte för att det hjälpte. Den var sjukt creepy!!! Jag klarade det i alla fall och kunde sova utan mardrömmar. Troligtvis var detta då vi efter den filmen såg på Horrible Bosses som var hur kul som helst:) Vi gick inte och la oss förrän kl 4....
 
Taylor skulle jobba på ett bröllop och släppte av mig hemma vid 1. Då åkte jag och Braxton runt i en massa olika affärer och bara kollade. Vi hittade Magnum glass som jag såklart köpte och fick honom att prova. Han var väl inte så mäkta imponerad över glassarna vi hade i Sverige. "Den ser ju ut som vilken glasspinne som helst". Han förstod ju inte hur god en Magnum Classic är och att vi inte är lika avancerade och crazy där hemma som här. På eftermiddagen så skypeade jag med Nathalie. Det är så¨skönt att ha vänner här som genomgår exakt samma saker som man själv gör. Kvällen spenderade jag hemma hos Sabrina med några vänner. Vi spelade Ticket To Ride Europe vilket är väldigt kul då vi har exakt samma spel hemma fast the American edition. Jag vann bara så alla vet!
 
 

RSS 2.0