The key to hapiness is excitement for the future

Imorgon är det exakt en månad kvar tills jag står där på landvetter och säger hejdå till min familj. 30 dagar tills jag lämnar allt och alla. Just nu kl 21.51 den 23 juni känns det rätt bra. Jag är supertaggad och sugen på att åka men man vet aldrig hur jag känner imorgon. Jag är rätt så kluven i frågan hur jag känner inför det hela nuförtiden.

Igår var det midsommar och det regnade som vanligt. Jag hade det trevligt men jag måste erkänna att jag saknade små grodorna runt midsommarstången ändå haha:) Jag var med en kompis i Partille och höjdpunkten den kvällen var underligt nog inte när vi nästan brände upp partytältet när vi skulle grilla eller när regnet öste ner när de skulle spela kubb, utan det var när jag och min kompis Nathalie som också skall åka iväg träffade en annan future utbytis. Hon hette Annika och skall också till USA nu i sommar. Det är alltid kul att snacka med andra som skall åka för man har ju så mycket gemensamt. Förväntningar, frågor, rädslor, ja helt enkelt massor av saker som ingen annan riktigt kanske förstår eller har ett intresse att diskutera, vilket är förståeligt. Besök gärna Annikas blogg här: http://annikasamerika.blogg.se/

För några dagar sedan så fick jag reda på vilket av de två EF camp som jag skall till och det blev Bryant University i Smithfield, Rhode Island. Jag ser enormt mycket fram emot camp för alla säger verkligen att det var hur kul som helst. Man håller till på campus och EF-utbytisar från världen bor tillsammans i dorms. Man har lektioner från kl 9.00 till 15.00 och sedan på¨eftermiddagarna så får man prova på massor av olika typisk amerikanska aktiviteter ( typ sporter och annat kul9 och så är en liten dagtripp till Boston inplanerad. Det verkar även vara så att man har en slags mini-graduation och Prom hihi:) Efter camp den fjärde augusti så åker jag till min värdfamilj! Vad som gör mitt första möte med dem ännu mer nervöst och spännande är att den äldsta dottern i familjen kommer att gifta sig dagen innan och den fjärde augusti så kommer det att vara en stor mottagning i familjens trädgård med alla deras vänner och hela tjocka släkten. Min värdmamma uttryckte sig ” It will maybe be a little overwhelming for you to meet everybody like that but we think it's nice for you to get to know the whole family right away!”. Vad svarar man på det? hopefully it will be overwhelming in a good way? Or just super scary and embarrassing!. Aja det blir säker kul! Familjen Johanson verkar vara helt underbara och det skall bli så spännande att få träffa dem!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Du är bäst! <3

Svar: Du är bättre bästa vän!<3
Mikaela Gillesén

2012-06-24 @ 00:24:27
URL: http://www.jenniferworldwide.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0