I've got a good feeling about this

Nu börjar det dra ihop sig på allvar och jag håller på att bli verkligt nervös. Bara 10 dagar kvar nu...
Jag borde väl börja packa och fundera på  vad man kan tänkas behöva under 10 månader som man inte har någon aning om hur de kommer att se ut. Speciallt svårt är det då man bara får ha packning på en vikt av 23 kg. Vad skall man prioritera? Jag tänker inte ha med mig så mycket kläder tror jag av många olika skäl. För det första så kommer jag att vilja shoppa en massa där! Victoria's secret, Abercrombie & Fitch, Hollister, Forever 21. Enough said. Sedan så lyckades jag på min High Schools hemsida luska fram vilken dress code som gäller:
 
* Inga bara axlar
* Inga linnen, axelbanden måste vara bredare än 3 inches vilket är 7,68 cm.
*Shortsen måste vara 3 inches från ljumsken och nedåt.
*Kjolar får kortast vara 3 inches ovanför knäna.
 
Ny regel för läsåret 12/13 är också att man inte får ha tights, yoga pants eller stretch pants om man inte har en klänning som minst täcker hälften av dina lår!
 
Inte för att jag tycker att min klädsel idag är särskilt utmanande men det är ju inte så mycket av min nuvarande garderob som är appropriate enligt deras regler. Det är heller inte någon idé att shoppa något nytt här i Sverige innan jag åker för det finns inte ett enda par shorts inne på Top Shop som passar in på de måtten och på när jag var inne på Tara idag så var väl medellängden på shortsen från ljumsken och nedåt ca 1 cm. Adjö fashionabla outfits och hej T-shirts och jeans!
 
Idag så skulle vi ha en så kallad utbytesträff för alla utbytisar från Göteborgsområdet. Vi skulle ha varit typ 10 st eller nåt men när jag kom inspringande (ja, jag var såklart sen då jag hade haft fotbollsträning på förmiddagen) på kafét så satt där fyra st personer. Två av mina bästa kompisar Nathalie och Kajsa samt en kille som heter David. Resten hade inte dykt upp. Jaha, det var väl lite tråkigt men jag tyckte att vi hade en trevlig liten pratstund ändå. Alla är väl lika nervösa och stissiga just nu så det var skönt att få snacka med folk i samma situation som en själv.
 
Nu tänkte jag sitta och pyssla lite med min egengjorda bakbok som jag skall ge till min värdfamilj. Om jag hinner bli klar dvs... Sedan skall jag belöna mig själv med ett avsnitt av TVD. Jag är värd lite ögongodis för i TVD så är alla kille som tjej hur j*kla vackra som helst hahah;P
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Gud vad ambitiöst du gör din kokbok då!! Får lite prestationsångest här borta haha! ;)

Svar: please, don't! jag kommer ändå inte att hinna klart hehe:p
Mikaela Gillesén

2012-07-14 @ 22:40:06
URL: http://mybigamerica.blogg.se
Postat av: Jennifer

Bra musik du lyssnar på;) puss

Svar: han inspirerar mig:)puss
Mikaela Gillesén

2012-07-15 @ 01:09:19
URL: http://www.jenniferworldwide.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0