Go the swedes!

Idag så började camp lite mer på riktigt. Det är ju inte så att det blivit jätte seriöst än utan vi har fortfarande massa fritid att göra vad vi vill på. I morse så tog jag och Adelina en kort löprunda och det tror jag att vi skall göra imorgon med. Det var så himla skönt att springa runt campus när det inte var så hett att man kreverar. För det är varmt här. Även fast det regnade lite idag så har det varit riktigt hett vissa stunder. Värmen här är också helt annorlunda än hemma känns det som. Mycket fuktigare tror jag.
 
Efter frukost så samlades alla 400 studenter i ett auditorium där vi fick massor av information och delades upp i klasser. Klasserna delades upp efter i vilken stat man placerats i så alla i min klass Kennedy East skall bo i Idaho. Sedan så var det tydligen i alla fall 15 pers till i en annan klass som också skulle bo i potatisstaten. Inte visste jag att det var så populärt haha:) På lektionen idag så gjorde vi egentligen inte så mycket mer än att gå igenom massa mer info om aktiviteteter och regler. Efter lunch fick vi också presentera oss själva inför klassen. Det kändes ändå helt ok att stå där framme och snacka. Klart att man kanske inte pratar den allra bästa engelskan när man är lite nervös men i min klass så är det personer som har way mycket svårare för engelska än mig faktiskt. Tex de från asien för de har bara typ läst engelska i två år eller nåt.
 
Efter lektionerna så träffade jag några Nya Zeländare som var hur trevliga som helst. Jag fick smaka på något pålägg som de brukar ha på mackan som jag nu så klart har glömt av namnet på. Det var en svart nutella liknande kräm men den smakade inte sött och gott utan den smakade som ett koncentrat av soya, lakris och buljong. Uek..
 
Vi trotsade värmen på eftermiddagen och spelade både traditionell fotboll och amerikansk fotboll. En av våra tyska kompisar, Jan som spelar amerikans fotboll försökte lära mig att kasta men det gick la sådär om jag skall vara ärlig. Jag fick liksom inte in tekniken riktigt om man säger så...
 
På kvällen så var det kareoke och Bern and Jerry glasbar. Det var hur kul som helst och en riktigt bra stämmning. Vi bildade tillfälligt gruppen The Swedes och sjöng I Love Rock N' Roll och nu är jag jättehes och har ont i fötterna. men det var det värt det.
 
Lite bilder från dagen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Korhonen

Åhh ni verkar ha det såå bra - härligt! Hälsa Nathalie med en puss. Kram

Svar: Det har jag gjort:) hon hälsar tillbaka. kram
Mikaela Gillesén

2012-07-27 @ 07:56:35
Postat av: Marie Gillesen

Låter som du har det underbart!! Ben&jerry jummy. Kram mammis

Svar: Vi har det bäst! kram<3
Mikaela Gillesén

2012-07-27 @ 12:07:18
Postat av: Marie Gillesen

Roligt att du hinner skriva så mycket. Det känns som vi får uppleva detta genom dig och det känns så bra.

2012-07-27 @ 16:49:49
Postat av: Frida Ottosson

Hoppas du får det jättebra mickis! Kommer sakna dej..Jag kommer läsa din blogg varje dag så uppdatera mycket;) Kram Frida<3:)

Svar: tack Frida! Kommer att sakna dig med så stay in touch:)<3
Mikaela Gillesén

2012-07-27 @ 20:59:05
Postat av: Marie Gillesen

Men Mickan då....
Det är 2:a gången du gnider John Harvards tå och inte minns namnet:::John Harvard (clergyman).
Tack för du skriver och tar bilder.
Kram Mamma
John Harvard Statue at Harvard University
Born 26 November 1607
Southwark, England
Died 14 September 1638 (aged 30)
Charlestown, Massachusetts
Alma mater Emmanuel College, Cambridge
Occupation Pastor
Known for Benefactor and namesake of Harvard College
Children None

Tablet, Emmanuel College (Cambridge) chapel

Emmanuel College window (1884) depicting John Harvard on left
John Harvard (26 November 1607 – 14 September 1638) was an English minister in America whose deathbed[citation needed] bequest to the Massachusetts Bay Colony's fledgling New College was so gratefully received that the school was renamed Harvard College

ShowFurther reading

ShowExternal links

Svar: Då vet jag det!:) puss på dig<3
Mikaela Gillesén

2012-07-29 @ 23:37:48
Postat av: Marie Gillesen

Morfar har printat din blogg och utan Boston så är den på 34 sidor. Han är så stolt och vi tycker alla det är Fantastiskt att kunna följa med i ditt USA äventyr❤💗💗

Svar: Oj då haha:) Hälsa honom från mig<3
Mikaela Gillesén

2012-07-29 @ 23:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0