See you later aligator! In a while crocodile!

Den gågna veckan har jag ägnat till att säga hejdå till mina nära och kära. Jag har flygt omkring här och var för att kunna säga adjö och få lyckönskningar av folk. Att åka buss över hela stan och ordna middagar har tagit på krafterna rent fysiskt men framförallt så är det alla okontrolerbara känslor som gör mig helt slut. Det är jobbigt att ta farväl. Det är faktiskt bara 10 månader som jag skall vara borta och med tanke på alla sociala medier som finns idag så är vi ju inte så långt borta från varandra egentligen. Men det är ändå svårt. Många tankar snurrar runt i huvudet; hejdå, jag har varit van att träffa dig typ varje dag och nu kommer jag inte att kunna göra det längre. Du kommer att skaffa nya kompisar medan jag är borta. Kommer vi att hålla kontakten? Tänk om vi glider ifrån varandra?
 
Sedan så känns alltid avsked så konstlade; Förstår du hur ledsen jag egentligen är? Är du ledsen? Borde jag gråta? Varför gråter inte du? Skall vi bara gå åt varsitt håll eller skall jag vänta tills du kliver på bussen?
 
Till alla er som jag sagt hejdå till och läser detta: Jag kommer att sakna er så oerhört mycket att det kommer att göra ont. Jag är jätte exalterad över att åka men det betyder inte att jag inte bryr mig om er. Snälla, don't be a stranger. Jag vill höra från er och kommer att göra mitt bästa  för att terrorisera er med. Jag vill veta vad som händer medan jag är borta. Vem har blivit tillsammans med vem, vart ligger det nya .Espresso House, Hur är den nya matteläraren?  Inget är ointressant eller tråkigt. De små sakerna är de som betyder .
 
I lördags hade vi också ett avskedskalas för släkt och familjekompisar (vilka nästan är desamma som släktingar).
Det kändes som om jag lagade mat hela dagen men när man skall mätta många munnar så får man göra det. Det blev i alla fall mycket lyckat tycker jag och jag uppskattade verkligen att de kom för att säga farväl. Jag fick också lite presenter som kan vara bra att ha med på resan som svenska små grejer, böcker att ha på planet och ett litet startkapital i riktiga hela vägen från amerika dollar! Så kul var det!:DTack för att ni kom!
 
 
Mina cupcakes som kanske inte villa anta den starka röda och blåa färg jag och önskat trots en hel burk med karamellfärg och min Stars N' Stripes paj som inte heller den blev riktigt som jag tänkt. Men vad gör det när de smakade underbart båda två!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Pusssss

2012-07-23 @ 11:29:44
URL: http://www.jenniferworldwide.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0