River floating

Imorse när jag gick upp för att äta frukost så stod Mike min värdpappa och stekte pannkakor. Inte amerikanska utan finska av någon anledning. De är väldigt lika de svenska och det är väl kanske inte så konstigt med tanke på vår gemensamma histroia. Tydligen så hade de fått receptet från några vänner med finska rötter. Pannkakorna var mycket goda och smakade nästan som svenska så det var trevligt. Speceillt sedan jag pratat med farmor och farfar tidigare imorse och fått lite hemlängtan:D
 
Igår på min übertidiga fotbollsträning så sträkte jag min ljumske och var tvungen att gå av planen. Jag försökte fortsätta spela men det var omöjligt att skjuta och passa bollen och jag kunde knappt springa heller. De skickade mig till en nurse som var där och efter hon fyllt i typ tusen uppgifter om mig och sträckt och känt på varenda led i mitt ben kom hon fram till att jag bara behövde is och vila. Amerikanare är lite sådana ibland. Lite överdrivna. På camp så fort nån hade lite huvudvärk så fick de typ tusen pillar och jag som bara sträckt en muskel fick genomgå värsta läkarundersökningen. Men det är trevligt att de bryr sig och vill ens bästa:D Det var inte den bästa tajmingen heller om man säger så för när träningen var slut så berättade vår tränare att de bara kommer att ha ett JV lag i år då inga av de andra skolorna hade tillräckligt med spelare. Så på måndag skall de ta ut 20 av oss 35 som kommer att få vara med. De andra får fortfarande vara med och träna men inte spela några matcher.
 
När även Brecken haft sin träning så åkte vi och handlade mat på en enorm mataffär. All mat kom i big pack och de fanns mer än bara mat där. Det fanns TV, kameror, kläder, böcker. Ja typ allt man kan tänka sig så det var ju rena himmelriket för mig haha:) Jag som älskar och handla mat! Pappa du skulle ha sett allt!
 
Efter det så åkte hela familjen in till Boise för att flota på floden som finns där. Vi satt alla sju i varsin liten ring och så flöt vi nedför floden. Det var hur kul som helst och väldigt svalkande då det var så varmt. Fast det var väldigt kallt på slutet och alla satt och huttrade i bilen hem. Då bestämde vi oss för att åka och köpa varsin glass på DQ (Diary Queen). Jätte logiskt?:)
 
Vi var alla hur trötta som helst på kvällen så jag tyckte lite synd om Brecken som skulle iväg på nån dans som kyrkan annordnade medan vi andra hyrde en film, Laxfiske i Jemen och åt godis. Vi köpte massa typsikt amerikanskt godis som jag skulle prova och jag gillade nästan allt. Det enda som jag inte gillade var något dom hette Hot Tamales och var superstarka kanelgodisar. Starkt!!!
 
 
At Costcos (mataffären)
 
 
P.S jag har typ inte läst en endaste sida i en bok sedan jag åkte från Sverige. Detta gillar vi int men efter att jag igår surfat runt på We heart It och såg denna så blev jag inspirerad så nu skall det banne mig börja läsas här.
 
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åååh ser fram emot mataffärerna! :D

Svar: Kommer alltid att anmäla mig som frivillig när det skall handlas:)
Mikaela Gillesén

2012-08-12 @ 22:45:30
URL: http://mybigamerica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0