Hola

Hej igen! Jag har redan gått i skolan i en vecka och då vi snart har finals så har det varit rätt så mycket plugg för min del. Eller relativt mycket plugg för de rätt så enkla klasser jag tar här. Förvånansvärt så är det min Foods & Nutrition klass som har mest projekt just nu haha:) I alla fall så ska jag försöka att ge en liten kort update över vad som hänt de senaste.
 
I fredags så hängde jag med Taylor och vi gick ut med hennes familj till en maxikansk restaurant för att ätta middag. Det är en av de få restauranter vi går till för de flesta gånger vi går ut för att äta så blir det drive thru vilket är något jag ogillar starkt. Det tar bort allt det trevliga med att gå ut och äta för hur mysigt egenltigen är det att sitta i en bil och avnjuta en underbar måltid. Jag sov sedan över hos henne vilket är typ mitt andra hem. På lördagen så åkte jag sedan med Taylor,hennes pappa och lillebror in till Boise för att skaffa ett säsongsliftkort till mig till Bogus Basin som är skidstället här. Vi utbytesstudenter får ett gratis sådant vilket är väldigt generöst av dem. När vi ändå var där inne så gick vi och åt lunch på ett pizza ställe som hör och häpna serverade tunna pizzor, riktiga pizzor och inte panpizzor som annars är det man äter här. Väldigt gott.
 
I söndags så åkte jag skidor med en annan utbytesstudent Jasper från Nederländerna. Kl 7.30 på morgonen så avgick bussen som skulle ta oss upp till Bogus Basin ca 1,5 h bort på kringliga och krokiga vägar som slingrade sig upp för berget. Backarna där uppe var väl så där för det var inte riktigt tillräckligt med snö så det stack upp stenar och buskar lite här och var. Det var inte som funäsdalsfjällen som jag är van vid om man säger så. Men vi hade kul ändå och varvade skidåkning med varmchoklad och när bussen lämnade berget kl 5 så var vi rätt så trötta. Så där skönt trött man är efter en hel dag på skidor. Det fick mig att tänka på Tännäs och all mysig skidåkning vi har haft där under åren:)
 
I måndags så hade vi Cupcake wars i min culinary class och tävlade om vilka som kunde baka den bästa cupcaken. Jag och min kompis kom på 3dje plats med våra choklad cupcakes dekorerade med hemmagjorda rosa pepparmint sugar caramels. Sedan vet jag inte vad mer som kan vara intressant att nämna. Snart ska jag åka iväg till Mutual som vi har med alla ungdomar i vår församling. Jag har ingen aning om vad det är vi ska göra men det blir säkert kul! Kram
 
P.S Nathalie skickade den här videon till mig och jag seriöst dog av skratt. Egentligen är den väl bara rolig om man som vi båda bor i en mormonsk familj men kanske kan ni nu förstå hur det är för oss:)och då jag fortfarande inte lyckats figure out hur man lägger upp en video här så får ni en länk istället!
 
http://www.youtube.com/watch?v=akM8v20eNxs
 
Lite instagram bilder från veckan som gått!
 
Nyår med Brax och Lauren!
 
Sedan vi fick ett biljardbord i julklapp så har det spenderats en del tid i källaren. Jag och Lauren har inte förbättrats särskilt mycket dock och vårt mål är att någon dag vinna över Brax. Denna bilden är från nyår kl 4 på morgonen skulle jag tro....
 
Jag och taylor förtjänade lite glass efter att vi spelat just dance haha
 
Jag och jasper i skidbacken
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Cool video, nu vet vi hur det är...

Svar: That's how we do it mormon style!
Mikaela Gillesén

2013-01-12 @ 00:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0