Happy New Years

Så nu är vi inne på år 2013 och årest första dag går mot sitt slut. 2012 var ett bra år när jag ser tillbaka på det med en massa underbara minnen. 2012 var året jag gick ut första året på gymnasiet, lämnade landet och började ett liv här. Det förändrade mitt liv och troligtvis också mig själv. 2013 kommer att vara året då jag lämnar mitt liv här och återvänder hem. 2013 kommer att innebära mer ansvar och jobb då jag fyller 18 och blir vuxen. Andra året på gymnasiet kommer även det bli en utmaning. Men jag är rätt så säker på att jag kommer att överleva. För är det någonting jag har lärt mig under året som passerat så är det att förändringar behöver inte vara dåliga och hur jobbigt något än känns så kommer jag att komma över det. Att lämna min familj på landvetter var hemskt och jag trodde aldrig att jag skulle kunna sluta gråta men hey 10 min senare när planet lyfte så log jag. När jag skulle lämna alla mina vänner från camp, gamla som nya, så kunde jag knappt stå på mina ben så förtvivlad var jag men de kommande 40 h av flygplansstrul fick mig på andra tankar rätt så snart. Jag vill knappt tänka på hur hemskt det kommer att bli att lämna mitt hem, min familj och mina vänner i juni men jag vet att snart kommer jag att ha nya problem och utmaningar som kommer att få mig på andra tankar. Nu låter det ju som om mitt liv är en ända stor tragedi fyllt av svett och tårar men det vet ju alla ni som känner mig att det absolut inte är. Ja, nya saker kommer upp hela tiden och avlöser de gamla och de kan vara både bra och dåliga. Jag har lärt mig att prioritera vad som är viktigt och värt att oroa sig för. Saker och ting löser sig och allt jag vill åstadkomma är möjligt om jag jobbar tillräckligt hårt. Tro inte att jag försöker leka filosof men det är väldigt lätt att komma in på sådana här tankar när man står inför något nytt och reflekterar tillbaka på vad som passerat. Jag läste i min dagbok vad jag skrev förra nyåret och kom fram till att jag kanske inte har uppfyllt särskilt många av de nyårslöften jag skrev då. Jag fick ingen pojkvän, jag gick inte ner 5 kg och inte såg jag klart på alla säsonger av One Tree Hill. Men jag kunde inte bry mig mindre för jag är ganska så säker på att de inte gjort mig särskilt mer lycklig (okej, kanske om jag sett både säsong 8 och 9 men inte kan vi göra allt). Det finns annat som betyder mer i mitt liv och jag har åstakommit andra saker i år som jag är så mycket stoltare över. Men det betyder ju inte att jag inte skrev en massa nya löften igår....
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inger Nilsson

det är nog ingen tvekan om att den Mikaela som kommer hem i sommar har utvecklats alldeles väldigt, men jag är också säker på att det är samma goa tjej som vi kramade om på Landvetter. I dag sken solen så vi fick nästan vårkänslor, men som vanligt visade SMHI alla lågtryck som är på väg från Atlanten.
Många kramar, farmor

Svar: Åh vad härligt! jag vet inte om det kom fram men jag tackar så väldigt mycket för det fina julkortet och bidraget. Det var väldigt snällt av er. tack. Även om den lilla keramik figuren inte kom fram så uppskattade jag det fina rimmet ändå! Kram på er och jag vill gärna prata med er snart!
Mikaela Gillesén

2013-01-02 @ 20:28:41
Postat av: Marie Gillesen

Min härliga älsklingsfilosof. Jag är så stolt att du redan vet att du klarar så mycket !!! Kram

Svar: DEt är tack vare er! Kram på¨dig!!!<3
Mikaela Gillesén

2013-01-04 @ 22:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0