Baby, you light up my world like nobody else

Vaknade precis av att Taylors hund Bella kom upp och slickade mig i ansiktet. Kanske inte det trevligare sättet att vakna på men det var väl dags att gå upp antar jag. Ännu en vecka har gått och jag har så klart inte uppdaterar vad som hänt för det har jag inte haft tid (eller lust med haha). Förstår inte hur alla bloggare skriver på sina bloggar 24/7 om allt de gör! De skriver om allt kul de gör men hur har de tid att göra alla roliga saker om de också har tid att skriva roman långa inlägg 5 gånger om dagen?
 
För en vecka sedan så svarade Josh mig angående dansen som nu är om typ 2 veckor. Han sa ja med en gigantisk Nallebjörn som höll i en ros och ett litet egendiktat poem. Väldigt gulligt haha:) veckan flöt på och när jag inte var i skolan så hängde jag med kompisar. Det är så skönt att jag faktiskt kan göra saker efter skolan på vardagarna.
I fredags så var det Taylors födelsedag och hon är nu 17 vintrar. Jag är ju äldre än mina flesta kompisar som är juniors då jag fyller år precis efter de drar strecket. Så juniors är 95or födda på hösten och 96or födda på våren. Jag, Tay och vår kompis Clayton började med att fira med världens godaste milk shakes till lunch. Sedan efter skolan så följde jag med hem till Tay och vi fixade lite inför kvällen då hennes släkt och fler av våra vänner skulle komma över. Vi kollade på filmer från hennes födelsedag förra året då hon fyllde 16 och hade världens fräckaste Sweet Sixteen party nästan i klass med dem på MTV haha. Hon frågade mig vad jag gjorde vid den här tiden förra året och efter att ha kollat i min digitala dagbok på telefonen kunde jag konstatera att jag pluggade inför ett biologiprov. Tragiskt...
 
Vid 6 så kom alla och vi åt pizza och tre olika sorters chokladtårta. Sedan så brände vi alla kalorier genom att dansa Just Dance och det var väldigt underhållande att se killarna skaka på höfterna till Call Me Maybe. På kvällen så lyckades de övertala mig att se på skräckfilm och jag skrek ju såklart så att alla fick tinitus. Jag varnade dem så de fick skylla sig själva. Jag lyckades dock somna efter ett tag vilket var tur för nästa morgon vid 7 så ringde vårt alarm för jag skulle med tay's familj upp till Mccall. Här har snön något så när börjat smälta och i torsdags eftermiddag efter tennisen så infann sig lite vårkänslor när jag sprang runt i mina shorts men där uppe så var det fortfarande vinter. Vi pr Brunch på de kända Pancake House vars portioner var lika goda som de var stora. Allting var gammaldags och underbart sött där inne och det var fullproppat mes folk. Efter vi fyllt på med energi så gick vi ut i den lilla staden och kollade på isskulptur tävlingen som hölls  där. Coolast var Draken från The Hobbit. Sedan så åkte vi tubing på ett ställe lite utanför staden. Det är som att åka pulka men liksom mer organiserat. Man hyrde förstärkta badringar som man åkte nedför speciella pister och såklart behövde man inte dra sin ring uppför backen själv utan man åkte i ringen som drogs upp av en lift. Det var hur kul som helst och fort gick det! Vi var rätt så trötta när vi kom hem så vi orkade inget annat än att kolla på film. Nu ska vi åka till The mall för att byta ett par jeans. Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0