Tonight, we are young, so let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun

Så nu har jag gått 2 veckor i skolan och jag börjar få in lite rutiner. Jag snackar med folk på lektionerna och jag har vänner och bekanta som ler mot mig genom kaoset i korridorerna. Det är rena rama trafiken i våra korridorer när alla 2600 elever på fem minuter ska ta sig till sin nästa lektion. Inga som helst regler för hur man tar sig fram och trafikstockningar är vanliga.
 
Ni vet det där testet jag har pratat om? Jag fick tillbaka det i fredags och jag klarade det! Jag fick till och med ett A:) Så nu får jag ta Intro to Culinary och jag har fått ett certificat som gör att jag får mer betalt om jag jobbar på ett matställe i Idaho. Väldigt nödvändigt och praktiskt för mig.
 
 
Igår kväll hade jag girls night tillsammans med Kara och Lauren. Vi bakade och kollade på film och det var väldigt trevligt. Idag var också en väldigt bra dag. Efter att ha sovit ut och pratat med Farmor, Farfar och Mormor så skrev jag lite på min historia uppsats som är due tisdag. Det är en ganska så jobbig uppsats men det går nog bra så fort jag kommer in i det! Sedan vid ett tiden så kom Clara och Jasper och hämtade upp mig och så åkte vi in till Boise för ett EF-möte med alla ubtytisar här omkring. På vägen stannade vi på Dutch Bros och köpte kaffe.  Jasper som är från Holland började snacka holländska med dem och det var väldigt kul att se deras miner för såklart fattade de ingenting.
 
Clara och Jasper!


Clara, Jag, Chikako och Reina:)
 
 
Själva mötet var väl inte så där jätte givande för man har liksom hört alla regler tusen gånger innan och vi vet vid det här laget att vi inte ska dricka alkohol eller att det är viktigt att säga please. Men det var väldigt kul att träffa vänner från camp och från flygresan hit. Alla skulle ha med sig sin "favorite american snack" och det var en gigantisk buffé uppdukade med kakor av alla dess slag, tårta, brownies, donuts, godis, chips, granola bars, frukt, läsk. Sååå gott och sååå onyttigt. Direkt när jag kom hem så åkte jag med Braxton, Lauren, Josh och Alisa för att köpa en födelsedagspresent till Alison vars födelsedagsparty vi skulle till senare. Efter att vi hittat en bra present så åkte vi till Costa Vida (min favorit)men jag var fortfarande så mätt från kakbuffén att jag inte åt något:(
Alisons party var hur kul som heslt och nu har jag varit på mitt första amerikanska party! Ja, det fanns röda plastmuggar men ni behöver inte oroa er. De var fyllda med läsk. Vi gjorde en jättekul grej som hette Fugetive och var en sorts lek. Så två st bilar med "poliser" ska jaga alla de andra och fångar dem genom att lysa på dem med sina strålkastare. Man bestämmer ett mål och så ska man ta sig dit utan att bli tagen och blir man det så får man åka i bilen. Det var jättekul och tävlingsmänniska som man är så gjorde jag ju allt för att vinna och det gjorde vi också. Målet var ett kaffe och vi sprang genom bostadsområden, gömde oss i trädgårdar, sprang över parker och längs floder. När vi kom fram var vi genomvåtaav två orsaker. Vi hade sprungit som galningar men främst för att vi skulle korsa en park och i mörkret missat att alla sprinklers var på. Sjukt förvånade blev vi när vi fick vatten sprutat i våra ansikten.
 
Friends:)
 
Imorgon så ska vi till krykan som vanligt och innan dess måste jag fortsätta med min lilla uppsats. Dessutom så måste jag leta efter skalbaggar till biologin. Var är dem när man behöver dem? Jag har seriöst letat under varenda sten! ok, typ 5 st men de är omöjliga att hitta när man för en gångs skull vill hitta dem...
 
Godnatt!!:D


P.S Denna enkät skulle vi fylla i i skolan. Notera fråga nr 4 haha:)
Och min värdmamma har köpt hem 20 olika paket med flingor då de var på rea för en dollar st. I am in cereal heaven<3
D.S
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie Gillesen

Cereal heaven!!!! Arn't you lucky. Men verkligen de Gröna goda?

Svar: Super goda! äpple smak du vet:)
Mikaela Gillesén

2012-09-09 @ 10:23:21
Postat av: Kerstin Korhonen

Gröna - kan ju säga att det är spenat cereals ;-) Kul att följa din blogg! Kram

Svar: Kram!
Mikaela Gillesén

2012-09-09 @ 20:28:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0