Soccer

Idag hade vi fotbollsmatch och vi mötte Meridian High vilket är våra rivaler så det var ett riktigt derby. Men de bjöd aldrig upp till nån match för vi slog dem ganska så enkelt med 8-0. I andra halvlek så tyckte vår coach Jon att vi skulle röra om lite i laguppställningen så han satte mig och en av våra andra backar Kara som forwards och våra vanliga forwards som backar. Och vet ni vad. Jag gjorde mål!:D Jag vet, visst är det otroligt! Det händer inte varje dag det.
 
Mitt lag bestående av 26 tjejer är hur snälla som heslt och vi har alltid väldigt kul på träningarna. Vi har träningar varje dag efter skolan de dagarna vi inte har matcher vilket är 2-3 dagar i veckan. Än så länge så har det gått bra och förhoppningsvis så fortsätter vi så här säsongen ut. Jag har en plats i startelvan och även fast jag är är långt ifårn lagets stjärna så är jag ändå en viktigt spelare på planen vilket känns väldigt kul.  Soccer är en höstsport på skolan och vi kommer att spela tills i slutet av oktober. Det är nämligen för kallt att spela utomhus sedan. Hmpf! ´Jag kommer ihåg förra vintern när vi spelade match i femton minusgrader och drack varm blåbärssoppa i halvlek! haha;)
 
 
I helgen skall vi upp och spela match i Mcall alla tre av oss barn och det ser jag verkligen fram emot. Mcall är tydligen en väldigt vacker semesterort som alla hela tiden pratar om. Det är ca 2 h bort så det blir en liten minisemster på 2 dagar där:)
 
 Kommentarer
Postat av: Kerstin Korhonen

Grattis till målet!!!! Härliga bilder - vita fina tröjor och byxor hmm ;-) kram

Svar: haha tack! kram
Mikaela Gillesén

2012-09-18 @ 13:24:10
Postat av: Hasse Gillesén

Vad roligt att höra att du är trygg i din roll i laget. Grattis till noteringen i målprotokollet.

Njut av helgen i Mcall!

Kram Pappa

Svar: Tack Pappa! :) kram
Mikaela Gillesén

2012-09-18 @ 21:20:32
Postat av: Marie Gillesen

Grattis till att du tycker att du är viktig och till målet🌹🌹😄det var roligt att se bilderna från matchen. Hoppas ni får roligt i helgen. Kram

Svar: tack det ska bli väldigt kul:) kram
Mikaela Gillesén

2012-09-19 @ 23:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0