Stars N' Stripes

Idag drog Gothia Cup igång i år igen! Massor av folk från hela världen som går runt i träningsoveraller på stan och grymt roliga matcher att titta på, och spela så klart! Vi vann vår första match idag mot ett norskt lag med 3-0 på slottskogsvallen. När vi trötta gick in på den nyklippta planen imorse drogs mina tankar till vår första match förra året. Vi spelade på samma plan och för motståndet stod det amerikanska laget Stars N' Stripes. Vi vann även den matchen men det är inte det som först dyker upp i mitt huvud när jag tänker tillbaka på den matchen. Jag kommer igåh att jag sprang runt och smålog så där jättefånigt hela matchen. Det spelade ingen roll om någon drog i min tröja eller om någon av amerikanskorna dribblade förbi mig för då var det ända jag tänkte på att  snart var det jag som skulle få spela i ett amerikanskt lag. Jag som skulle få göra något av det jag älskar mest i det förlovade landet. Då var jag riktigt lycklig och även om det skulle dröja ett år tills jag skulle åka så kände jag att detta skulle bli mitt livs äventyr.
 
Den senaste veckan har varit lite jobbig. Jag har fått börja säga hejdå till kompisar en efter en och varje gång jag gör någonting så tänker jag att detta kanske blir sista gången som jag gör just detta. Jag har haft ångest över packning och allt som skall fixas nu på slutet så jag har helt enkelt inte varit så taggad. Därför var det bra för mig att tänka tillbaka på förra sommaren. Jag behövde bli påmind om varför jag gör detta och nu börjar nervositeten övergå till förväntan (även om min sinnesstämning säkert kommer att ändras minst 89 gånger innan den 24).
 
Jag har också börjat lägga fram vad det är jag skall ha med mig och här är vad jag har köpt till min värdfamilj. Jag skall även köpa en bröllopspresent till min äldre värdsyster som gifter sig dagen innan jag kommer till dem och vars mottagning jag kommer att trilla in på den 4 augusti när jag kommer. Kul att träffa hela tjocka släkten första dagen:D
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

I har köpt samma kok bok :D pusss<3 det är bara en vecka kvar nuuuu;)

Svar: det är sjuuukt!!!puss<3
Mikaela Gillesén

2012-07-16 @ 18:46:16
URL: http://www.jenniferworldwide.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0