Everything is going to be alright...NOT

Jag vill inget hellre än lägga mig ner på golvet och skrika just nu. Banka sönder parketgolvet med min bara händer. Jag känner en mycket stor frustration men jag måste lära mig att hantera sådana här situationer för jag tror inte att min värdfamilj skulle uppskatta ett sådant betende. Nu börjar min ilska långsamt övergå till ledsamhet och besvikelse men vad gör det  när det ändå inte finns något jag kan göra åt situationen. Ok, nu börjar jag inse att min reaktion kan verka något överdriven men så här är det. Ända sedan min absoluta favorit kille i hela världen av någon anledning bestämde sig för att inte besöka fina lilla Sverige på sin senaste världsturné så har jag tillsammans med alla andra troende försökt att få honom att komma hit. Vi har twittrat, gjort videos och vissa hade till och med en parad i hans ära för att få hans uppmärksamhet riktad hitåt. Nu när det var dags för nästa världsturné så hoppades vi innerligt att han skulle inkludera oss i sin tour och för ett tag i en intervju när han de frågade honom om touren så sa han bland annat något i stil med "Well, we are going to all kinds of places all over the world for example... uhm... like Sweden." . Alla vi svenska fans dog lite gran och drog en suck av lättnad men då inser jag en sak. Men vänta lite här, den här touren är nästa år, 2013. Första halvan av 2013 kommer jag inte att befinna mig i detta land utan då kommer jag att bo i USA. Vad händer om jag inte är hemma när min älskling skall ha konsert här? Skulle jag kunna hantera en sådan besvikelse?
 
Nej, egentligen inte men jag måste för nu visar det sig att Justin Bieber skall besöka Sverige den 22 April 2013 och då är jag inte hemma. Mina största farhågor blev sanna. Min dröm om att se min future husband live krossades precis. Nu är det ju såhär att han även såklart tourar i USA där jag kommer att befinna mig de kommande 10 månaderna. Han kommer ju såklart inte till Idaho och då är närmaste konsert i Portland, Oregon den 8 oktober. Ok, rent teoretiskt skulle jag nu i panik kunna köpa en svindyr biljett någonstans runt sektion Z tusen mil från scenen men det skulle inte funka i praktiken.Jag har absolut ingen aning om hur mitt liv ser ut den 8 oktober. Sedan så tar det drygt 7 h att åka till Oregon från Meridian med bil. Sedan får jag som utbytesstudent inte övernatta någonstans om jag inte är i sällskap med någon över 25 år. Jag har liksom ingen lust att be min värdmamma köra mig dit, tvinga henne att sova över där en natt för att sedan köra mig hem igen.
 
Jag frå helt enkelt acceptera mitt öde och sluta låta som en bortskämd liten snorunge. Jag skall snart iväg och leva en dröm som jag har haft mycket längre och som kommer att ge mig många fler minnen. Eftersom Justin och jag skall gifta oss när vi blir äldre så kommer jag ändå att få spendera resten av mitt liv med honom. Han vill nog hellre att jag åker och missar honom så att jag kan visa honom Sverige sedan när han skall träffa mina föräldrar. Fast jag kommer ändå att hoppas att han ställer in konserten. Får inte jag se honom så skall ingen annan få göra det  heller
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

JAG BLIR SÅ ARG!! KUNDE HAN INTE VÄNTA I TYP 2 MÅNADER:( my life is over:'(

Svar: Då är vi två:( Kunde han inte liksom avslutat sin turné i Sverige så skulle vi hinna hem!
Mikaela Gillesén

2012-07-02 @ 20:37:46
URL: http://www.jenniferworldwide.blogg.se
Postat av: Kajsa

BUUUUUUHUUUU :'( vi får ha en bieberkväll via Skype och sörja tillsammans medan alla våra vänner står och hör honom live! <3

Svar: Verkligen för annars vet jag inte vad jag skall ta mig till den 22 april....:(</3
Mikaela Gillesén

2012-07-02 @ 21:24:52
URL: http://mybigamerica.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag känner samma sak som dig!! Kan han inte komma lite senare på året...
Jag hoppas verkligen att jag kommer lyckas se honom i Kanada!!
wanna cry together?

Svar: så himla otur! Jag hoppas verkligen du lyckas se honom för jag tror inte jag kommer att få göra det:( Du kanske vill joina vårt skype-gråt-samtal den 23):)
Mikaela Gillesén

2012-07-11 @ 17:40:46
URL: http://matildacanada.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0