Still Alive and Kicking

Så världen gick inte under idag och tur är väl det för jag har så mycket saker jag vill se och göra innan dess. Nu har jag äntligen jullov och det är så skönt. December har gått så fort att det inte är sant. Alla förberedelser inför julen gör att tiden känns som om den rinner förbi. Denna veckan i skolan har haft temat christmas spirit så förutom att polkagrisar har delats ut i klasserna så har vi gått till skolan iklädda pyjamas, grönt och rött, i fula jultröjor. Varje dag har haft ett eget tema. Tekniskt sett så var idag sista dagen i skolan men jag tillsammans med 65% av alla elever( 1700 st) var inte i skolan idag. Detta på grund av att någon bestämde sig för att göra något väldigt onödigt och dumt. I tisdags tror jag det var så meddelade någon idiot vår och tre andra skolor i området att de skulle bomba eller komma in och skjuta folk fredagen den 21 december inspirerat av att jorden skulle gå under då. Detta var ju ett stort sjukt skämt vet vi ju nu då ingenting hände men det visste man ju inte då.
Skolan såg till så att stället skulle vara fullt med poliser på fredagen även om de försökte att avfärda alla rykten. I torsdags så var det flera skolor i området som var under lock down men inget som hände. De flesta var ju rätt så säkra på att inget skulle hända men med tanke på tragedin i Conneticut, förutsägelsen att jorden skulle gå under och förödelsen om något sådant skulle hända gjorde att de flesta, inklusive mig och framförallt min lillasyster, inte ville gå dit. Som tur var så var allt lungt men det var ändå väldigt skönt att få vara hemma:) så istället så har jag handlat lite julklappar och bakat. Sedan på kvällen så gick jag på ett christmas party som några av mina kompisar anordnade. Vi var nog ca 60 st ungdomar och det var hur kul som helst. Allt var julinspirerat så vi hade alla på oss jultröjor, hade ett drink bord med varm choklad och en väldans massa kakor och godis. Vi gjorde en så kallad White Elephant och alla hade köpt varsin konstig present som vi delade it och snodde från varandra. Det var också en massa tävlingar och jag och Braxton fick pris för den bästa efterrätten. Våra chocolate Peppermint cupcakes vann och vi fick med oss en cake pops maskin hem.
Nu håller jag på att somna men jag är så glad och uppspelt för om 2 eller 3 dagar är det jul!!! Jag vet inte om jag ska räkna den 24 eller 25 haha:) Godnatt!!


Kommentarer
Postat av: Marie Gillesen

Vad är en cake pops maskin? Grattis till vinsten🎉🎉🎉

Svar: en sorts typ toast maskin fast den gräddar små kakbollar...?:)
Mikaela Gillesén

2012-12-25 @ 09:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0