Grattis!!!

Grattis på födelsedagen min underbara farmor!! Hoppas dagen var bra och att alla var extra snälla mot dig! Jag önskar att jag kunde ha fått sjunga för dig men jag måste ha missat dig då du var ute och for så om du kollar din telefonsvarare så skall det finnas ett litet medelande med skönsång från min sida. Dock var det inte din födelsedags sång för jag kunde inte komma ihåg andra versen... jag är ledsen för detta och lovar bättring. När man befinner sig här på andra sidan Atlanten, så långt borta från ert hus som man möjligt kan komma känns det som, så får det mig att sakna dig så otroligt mycket. Du betyder allt för mig och jag längtar tills jag får krama dig igen om ca 6 månader.
 
Förra veckan när jag skulle försöka mig på att baka dina kanelbullar insåg jag att det faktiskt inte var så enekelt som jag tidigare trott. Jag menar hembakta kanelbullar var en självklarhet till fikan vare sig det var en solig juni förmiddag liggandes i hammocken eller  en regnig eftermiddag i november sittandes över fysikboken. Det är lätt att man tar saker för givet när de finns 17 minuter bort med 80 bussen men nu kan jag inte bara svänga förbi och säga hej (och bjuda in sig på middag) längre. Det gör mig ledsen men samtidigt får det mig att inse hur mycket jag har uppskattat att ha dig och Farfar så nära inpå mitt hela 17 år långa liv.
 
Den senaste tiden så har jag spenderat en hel del tid hos min skolas drama department. För det mesta känner jag mig väldigt dum och okunnig när de pratar om olika pjäser och författare men igår för första gången så kände jag mig som en av dem och detta på grund av dig kära farmor. Vi stod i en korridor på en skola i Pocatello och på väggarna så har någon målat namnen på alla de olika musikaler som den skolan producerat. Vi står där allihoppa och kollar och jag inser att jag faktiskt har sett de flesta av dem. Guys and Dolls, Mary Poppins, West Side Stroy, de är alla musikaler som jag har gått på med dig! Jag älskar när vi går tillsammans på dem! Det känns alltid så högtidligt när jag får klä upp mig, när du tar upp din kikare för att se människorna nere på scenen och när vi avnjuter varsin chokladtryffel i pausen. Tack farmor för att du gett mig detta och det är en tradition som jag hoppas vi fortsätter med nästa år.
 
Speciellt så här i juletid så tänker jag mycket på dig för de flesta saker som jag förknippar med jul gör jag med dig. Jag är så ledsen över att inte få kunna gå på julmarknaden på Lisseberg med dig och mamma. Ni får väl gå utan mig (eller få med er markus men det är väl föga troligt) så att ni kan köpa sill och korv hos våra kompisar gubbarna i den lilla röda boden. Jag vet heller inte hur jag ska klara av att denna gången faktiskt göra degen till lussebullarna när jag är van vid att bara rulla dem.
 
Nu är klockan jättesent och jag måste återgå till att läsa min Huckelberry Fin tills engelskan imorgon. Jag är så otroligt glad att de beslutat att inte göra en musikal av denna bok för jag står inte ut med the south accent som den är skriven på! Jag saknar dig jättemycket älskade farmor och än en gång grattis på födelsedagen!!
 
 
Röda små smultron, blommor och grönt
blommor och grönt, blommor och grönt
läggas kring bordet sirligt och skönt
för nu är det Farmors födelsedag!
 
 

Kommentarer
Postat av: Inger Nilsson

Ålskade unge!!! Jag blev så rörd när jag hörde dig sjunga på telefonsvararen i går kväll när jag kom hem. Åsa och Hans (och Marie o Kent)bjöd på födelsedagsmiddag på Källarkrogen och sedan var Åsa och jag på Operan och såg Puccinis Turandot. Jag ser fram emot nästa år när du är med!
farmor

Svar: Du förstår inte hur mycket jag ser fram emot nästa jul med! kram saknar dig
Mikaela Gillesén

2012-12-03 @ 09:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0