River Rafting!

Igår var jag och 50 andra ef-utbytisar och värdfamiljer och "river raftade" (jag har ingen aning om vad det heter på svenska). Jag åkte tillsammans med 6 andra utbytisar från Meridian till ett ställe som hette Banks tidigt på morgonen. Det var jag, Reina från Japan som jag flög hit med och hennes värdsyster, Poppy som gick i min klass på camp och Clara från Norge som spelar i mitt fotbollslag och hennes nyanlända utbytesbror Jasper från Holland. Jag kände helt enkelt de flesta av dem sen innan så det var kul att få höra vad de haft för sig de  senaste veckorna. För idag så har jag varit här i  USA i en vecka och två dagar! Det är sjukt vad tiden går fort när man har roligt!
 
Vägen upp till stället vi skulle var väldigt fin och när vi inte pratade varandra i munn om vad vi hunnit göra sedan vi kom hit så satt vi alla och tittade ut genom fönstrena. Landskapet  är på ett sett vädligt annorlunda från hur det ser ut där hemma. Men störst skillnad var det för Jasper. Vad de kallar kullar här kallar han för berg för högsta toppen i Holland är på 30 m eller nåt tror jag att han sa. Vi var lite sena så när vi kom fram så fick vi hoppa rätt ner i vår gummibåt med vår guide som förövrigt kallades för Samurai. Det var hur roligt som helst! Vattnet skvätte och vi puttade ner varandra i floden hela tiden:) På¨vägen hem så hade det börjat brinna någonstans och det var jätterökigt överallt men det gick bra. Det har varit väldigt varmt och därför väldigt tort så det har varit rätt så mkt bränder här runt omkring.
 
 
 
Jag såg ut att skrika på varenda bild haha:D
 
När jag kom hem så skulle jag iväg till några kompisar så jag bestämde mig för att baka chokladbollar. Dels till min värdfamilj och sen också att ta med mig dit. De hade ju inte riktigt samma ingredienser som hemma men de smakade ändå gott och alla gillade dem:) Vi var hemma hos en supersnäll tjej, Kara, och åt chokladfondue. Sedan så åkte vi till ett yogurtställe då en av deras kompisar jobbade där. Efter det så åkte vi vidare till en mataffär för attt jag skulle få smaka massa amerikanskt godis. De tycker det är jättekul att se mig testa allt och jag tackar ju inte nej till godis:p
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie Gillesen

Visst är det roligt! Härliga bilder!

Svar: Hur kul som helst!:D
Mikaela Gillesén

2012-08-27 @ 08:00:30
Postat av: Johan Palmér

Coolt med river rafting. Jag har gjort det upp i Norrland. Hur kul som helst. Härligt att du trivs:). Ha det bäst Kram

Svar: Det var verkligen roligt. Tack desamma! kram
Mikaela Gillesén

2012-08-28 @ 08:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0