Onsdag

Sedan jag bloggade senast har följande hänt:
 
 
1. Jag gjorde mitt andra besök i kyrkan och lärde mig lite mer om Jesus Christ of The Latter Day Saints (LDS). Vi hade sedan en familjekväll då vi åt god mat och kollade på film. Braxton hade även en sorts "lektion" för familjen (tydligen gör de det ibland) då han läste från ett tal som en högt uppsatt inom deras kyrka hade skrivit och pratade lite om det. Vi hade även en liten frågestund där de berättade lite basics om vad de tror på och vilka värderingar de har och jag ställde massa frågor. Tydligen så hade en av deras gamla utbytesstudenter trott att de höll på med polygami (månggifte) och att Mike hade flera fruar bara för att de var mormoner. Så mkt visste jag, att alla mormoner faktiskt inte höll på med sånt haha:)
 
 
2. Vi vann vår andra match som spelades i måndags med 7-0 yeaj! Det var hur kul som helst att spela men det var sååå VARMT:D men man skall inte klaga haha!
 
 
3. Jag har blivit pro på Fifa då vi har spelat det 24/7 här. Ok, jag är fortfarande klart sämst av alla oss barn men jag tycker själv att jag utvecklats mycket de senaste dagarna. Jag har gått från att konstant skjuta ut bollen till inkast till att faktiskt göra mål:) Detta fick mig att tänka på hur kul och coolt det skulle vara att vara så där riktigt bra på något helt oväntat. Något som ingen tror att någon som jag skulle vara bra på som typ åka skateboard, göra handvolter eller just spela Fifa.
 
 
och nu skall jag snart åka iväg till ett mall för att shoppa kläder. Jag är i ett stort behov av lite nya plagg innan skolan börjar så vi får se hur mkt fint jag hittar. Men det finns både A & F, Hollster och VS så jag är inte så jätte orolig att jag kommer att komma hem med för få shoppingkassar:)

Kommentarer
Postat av: Marie Gillesen

Shop until you drop❤Grattis till matchen. Kram

Svar: tack<3
Mikaela Gillesén

2012-08-23 @ 07:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0